Adana'da dehşet! Av tüfeğiyle başından vurdu

Adana’da 25 yaşındaki Sebahattin Narin, kavga ettiği Abdülkadir S. Tarafından av tüfeğiyle başından vurularak öldürüldü.

Adana'da dehşet! Av tüfeğiyle başından vurdu

Olay, Adana’da Merkez Yüreğir ilçesinde yaşandı. Sebahattin Narin ve Abdülkadir S., yolda karşılaştılar. İddiaya göre henüz bilinmeyen bir sebeple ikili arasında tartışma yaşandı. Tartışma daha sonra giderek büyüdü ve kavgaya dönüştü.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine her iki taraf birbirlerine av tüfeği ve tabancayla ateş açtı.

 Kanlar içinde yere yığıldı

Abdülkadir S.’nin ateşlediği av tüfeğinden çıkan saçmaların başına isabet ettiği Sebahattin Narin, kanlar içinde yere yığıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, elindeki silahla kaçmaya çalışan Abdülkadir S.’yi yakaladı. Yakınları tarafından yakındaki bir özel hastaneye götürülen Narin ise doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edilen katil zanlısı Abdülkadir S., sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olay yeri yakınındaki iş yerlerine ait güvenlik kamerası görüntülerine el koyan polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.