Dedikodu cinayetle bitti! Makineli tüfeklerle saldırı düzenlediler

Adana'da, 'eski sevgilim dedikodusu' nedeniyle iki komşu aileden biri diğerine silahlı saldırı düzenledi. Ali B. (24), kardeşi Y.B. (17) ve akrabalarının düzenlediği silahlı saldırıda İsmail Demir (36) hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Ali B., kardeşi Y.B. ile akrabaları Ö.A. (17) ve M.Ç. (17), yanlarına aldıkları silahlarla husumetlileri Hüseyin D. (24) ile ağabeyleri İsmail Demir ve İbrahim D.'nin evini basarak hafif makineli tüfekle ağabeyi Ali B. ise tabancayla ateş açtı.

İsmail Demir, Hüseyin D., İbrahim D. ile bu sırada misafir olarak eve gelen Ayşe G. yaralandı. Yüzlerini maskelerle gizleyen şüpheliler, saldırının ardından havaya ateş açarak bölgeye geldikleri motosikletlerle kaçtı. Bu anlar iş yerinin güvenlik, bir kişinin de cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

 Çevredekilerin bildirmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi?ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan İsmail Demir, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

'Eski sevgilim dedikodusu' cinayetle bitti

İki aile arasında yıllar önce başlayan husumetin, saldırıda yaralanan Hüseyin D.'nin, saldırganlardan Ali B. ile Y.B.'nin ağabeyi Ahmet B.'nin (26) dini nikahla birlikte yaşadığı Nazlı A. ile daha önceden sevgili olması ve bu konuda dedikodu yapması nedeniyle başladığı öne sürüldü.

Bu nedenle Hüseyin D. ile Ahmet B.'nin kavga ettiği, aile büyüklerinin araya girmesiyle barış sağlandığı öğrenildi ancak Hüseyin D.'nin ağabeyi İsmail Demir'in 2 yıl önce Ali ile ağabeyi Ahmet B.'yi tabancayla yaraladığı ve tutuklandığı öğrenildi. Bu nedenle iki aile arasında yeniden husumetin başladığı, Ahmet B.'nin kardeşlerinin de yakın zamanda cezaevinden çıktığını öğrendikleri İsmail Demir'in evine gittikleri belirtildi.