Adana'da hesaplaşma! 'Anneme küfür edince kendimi kaybettim'

Adana'da sosyal medyada tartıştıktan sonra sokak ortasında karşılaştığı arkadaşı Yasin Aktaş'ı (23) tabancayla vurarak yaralayan 22 yaşındaki Enes Canbolat ile olay anında beraberinde bulunan 24 yaşındaki Umutcan G. polis tarafından yakalandı.

Adana'da hesaplaşma! 'Anneme küfür edince kendimi kaybettim'

İfadesinde, "Anneme küfür edince kendimi kaybettim" diyen Canbolat tutuklandı, Umutcan G. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Olay, önceki gün Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce silahlı saldırıya uğrayan ve şans eseri yaralanmayan Yasincan Aktaş, olaydan arkadaşı Enes Canbolat'ı sorumlu tuttu. Aktaş, sosyal medya hesabından Canbolat'a, "Bana neden ateş ettin?" diye sordu. Enes Canbolat ise, saldırı günü evde olduğunu, saldırganın kendisi olmadığını söyledi. Bunun üzerine arkadaşlar arasında tartışma çıktı.

 Kısa süre sonra Aktaş ile beraberinde Umutcan G. de olan Enes Canbolat, sokak ortasında karşılaştı. Canbolat, Aktaş'a, "Sen benim anneme nasıl küfür edersin?" diyerek, tabancayla 3 el ateş etti. Canbolat ve Umutcan G. kaçarken, eli ile ayağından yaralanan Yasincan Aktaş, hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı.

 Saldırganların peşine düşen polis ekipleri, Enes Canbolat ve Umutcan G.'yi yakalayarak, gözaltına aldı. İfadesinde "Anneme küfür edince kendimi kaybettim" diyen Enes Canbolat ve Umutcan G., sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Canbolat tutuklanırken, Umutcan G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.