3 kişiyi katletmişti!.. Savunması şok etti!

Adana'da bir komşusunu elektrikli bisiklet üzerinde, diğer iki komşusunu kahvehanede otururken tabanca ile öldürdükten sonra yakalanan katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı.

3 kişiyi katletmişti!.. Savunması şok etti!

Alınan bilgilere göre, merkez Yüreğir ilçesi Köprülü Mahallesi'nde 22 Ağustos günü gerçekleşen olayda, Hayati Özkaya, kızını arkasına, 5 yaşındaki oğlu Osman'ı kucağına alarak elektrikli bisikletle giderken açılan ateş sonucu yaşamını yitirdi. 5 yaşındaki çocuk ise çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Bir süre sonra ise olayın yaşandığı yere yaklaşık 500 metre uzaklıktaki kahvehaneden tabanca sesleri geldi. Kahvehane sahibi Okan Develi ile arkadaşı Necmettin Şahinoğlu da tabanca ile başlarından vurularak yaşamlarını yitirdi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, cinayetleri ordudan psikolojisi bozuk olduğu için atılan Astsubay Güçlü Doğan T.'nin işlediğini tespit etti.

Güçlü Doğan T. etkisiz hale getirildi. Pompalı tüfeğin haricinde belinde 3 tabanca, çantada bu tabancalara ait 3 şarjör, 3 kutu mermi, 40 pompalı tüfek fişeği ele geçirildi.

Emniyette sorgulanan zanlı çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza mahkemesinde tutuklandı. Güçlü Doğan T. savunmasında şunları söyledi...

"Ben öldürmesem onların beni öldüreceğini zannettim. Beni takip ediyorlardı onlar benim canımı almadan ben onların canını aldım. Hala beni takip ediyorlar beni bulurlarsa öldüreceklerdi. Bu nedenle tekrar eve dönüp diğer silahlarımı aldım."