Adı birçok isimle anılan Survivor Batuhan: "Adada herkes benim bacım"

Surivor 2021 Ünlüler kadrosunda yarışmış olan Batuhan Karacakaya şimdilerde Survivor All Star'a gitmeye hazırlanıyor. Karacakaya, 'Bi Başka' YouTube kanalında gazeteci Melis Güvenç'in konuğu oldu ve çarğıcı açıklamalarda bulundu.

Adı birçok isimle anılan Survivor Batuhan: "Adada herkes benim bacım"

Surivor 2021 Ünlüler kadrosunda yarışmış olan Aşk-ı Memnu'nun Bülen'i Batuhan Karacakaya, yeniden Survivor yolculuğuna çıkacak. Daha önce Survivor yarışmacılarından İlayda Şeker, Aleyna Kalaycıoğlu ve Melis Sezer gibi isimlerle adı anılan Karacakaya konuğu olduğu Bi Başka Youtube kanalında gazeteci Melis Güvenç’e dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Adı birçok isimle anılan Survivor Batuhan: "Adada herkes benim bacım" - Resim : 1

"Herkes orada benim bacım"

Karacakaya, adının adadaki yarışmacı kadınlarla anılmasından rahatsızlığını şu sözlerle dile getirdi:

“Şampiyon olmaya gittiğin bir yerde aileler izlerken 'Aşkım, birtanem' diye sarılmalar bana ters. Herkes orada benim bacım. Geçen sene bir kere ağzım yandı, yanmış daha doğrusu. Oraya ben sevgili bulmaya gitmiyorum. Hedefe kitliyim, kupayı alacağım. Tek sevgilim kupam.”

Adı birçok isimle anılan Survivor Batuhan: "Adada herkes benim bacım" - Resim : 2
Aleyna Kalayacıoğlu ile samimi halleri konuşulmuştu

 

Adı birçok isimle anılan Survivor Batuhan: "Adada herkes benim bacım" - Resim : 3
Yaz aylarında Aleyna Çalışkan ile plajda sarmaş dolaş görüntülenmişti

 

"Komedi oynayamam"

Kariyerine hem mimar hem de oyuncu olarak devam edeceğini anlatan Karacakaya, gelen dizi tekliflerini de kolay kolay kabul etmeyeceğini söyledi. Karacakaya, “Her projeye evet diyen biri değilim. Komedi oynayamam. Bana gitmez çünkü bir ağırlığım var. Kendimi bir yere konumlandırıyorum ama orası komedi değil” dedi.