Fenomen köpek her gün aynı yere bakıyor!

Adını Türkiye'ye i mazgalların içine bakarak duyurdu. Kocaeli'deki fenomen köpek ilgi odağı haline geldi. Çünkü sevimli köpek her gün aynı yere bakıyor. Caddenin adeta demirbaşı olan bu köpek, görenleri gülümsetiyor.

Fenomen köpek her gün aynı yere bakıyor!

İzmit merkezinde bulunan bir caddede sürekli mazgalların içine bakması nedeniyle esnaf ve vatandaşların ilgi odağı olarak adını tüm Türkiye’ye duyuran 'Mazgal Köpek' caddenin demirbaşı oldu.

Caddeden ayrılmıyor

Mazgalların içinde fare aradığı iddiasıyla itfaiye ekiplerince kaldırılan mazgalların içinden fare çıkmamasına rağmen caddeden ayrılmayan 'Mazgaz köpek' caddedeki mazgal nöbetini aksatmadan sürdürüyor.

İş yerlerinin mesaiye başladığı saatlerde caddeye gelerek mesai bitiminde caddeden ayrılması nedeniyle esnaflar, mazgal köpeğin caddenin demirbaşı haline geldiğini söylüyor.

 "Bizimle beraber mesai kapatıyor"

Mazgal’ın caddenin demirbaşı olduğunu ve artık aileden sayıldığını söyleyen cadde esnafı Muhammet Salih Yeşiltaş, “Köpek aslında çok uzun süredir burada. Biz esnaf olarak zaten sürekli yardımcı oluyoruz bakıyoruz. Konunun fare olduğunu biliyorduk, farklı lanse edildi televizyonlarda. Baya bir seviliyor bu cadde üzerinde genelde tanılıyor da. Buranın artık demirbaşı oldu. Saldırgan değil gerçekten hayvan nasıl söyleyeyim insancıl bir hayvan. Çok insancıl olduğu içinde sıkıntı yok. Akşam biz kapatana kadar o burada. Sabah erken mesai yapıyor. Bizimle beraber mesai yapıyor bizimle beraber kapatıyor" dedi.