Boşanmak isteyen eşini boş araziye kadar kovalayıp av tüfeğiyle vurdu

Adıyaman'da Mesut E., bir süredir ayrı yaşadığı ve boşanmak istediği eşiyle sokakta karşılaşınca boş araziye kadar kovaladı, burada Ayten E.'yi av tüfeğiyle vurarak ağır yaraladı. Dehşete düşüren anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Mesut E., bir süredir ayrı yaşadığı ve kendisinden boşanmak isteyen Ayten E. ile Müftülük Caddesi'nde karşılaştı. Burada başlayan tartışmadan sonra Mesut E., kendisinden kaçan 2 çocuğunun annesi Ayten E.'yi boş araziye kadar kovaladı. 

Mesut E., araziye geldiklerinde eşine av tüfeğiyle ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği Ayten E., kanlar içinde yere yığılırken, eşi ise kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekibi, Ayten E.'yi ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Ayten E.'nin sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi. 

Öte yandan olay anı, çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde Ayten E.'nin eşinden kaçtığı, Mesut E.'nin ise peşinden kovaladığı anlar yer aldı.

Ekipler, kaçan Mesut E.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.