Adnan Oktar'ın hedefinde Tuvana Türkay da vardı

Adnan Oktar örgütünün hedefinde ünlüler de vardı. O isimlerden biri ise oyuncu Tuvana Türkay olduğu öğrenildi. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Adnan Oktar Silahlı Terör Örgütü hakkında soruşturmasını tamamlamıştı. Örgüt hakkında 3 bin 908 sayfalık iddianame hazırlandı. İddianamede örgütün şeması, amaçları, hedefleri ve suçları yazılıydı.

Casusluk suçundan cinsel saldırıya kadar 24 ayrı suçtan cezalandırılmaları istendi. Oktar, içinse 870 buçuk yıla kadar hapis talep edildi.

İddianamede örgütün 2 numaralı ismi Adnan Oktar'ın veliahtı Ulviye Didem Ürer olarak belirtildi. İç yazışmalar Ürer'in 45 yıldır örgütte olduğunu ortaya çıkardı.

Ulviye Didem Ürer, çocuk yaşta örgüte katılmıştı. Ürer, Adnan Oktar'ın göz bebeğiydi. Örgüt üyelerine whatsapp üzerinden sürekli talimatlar veriyordu. Erkek üyelerin kol düğmesini bile takmadan önce Ulviye Didem Ürer'e sorduğu kaydedildi.

Ürer, örgütün organizasyonlarını Alev Babuna'ya yaptırıyordu. Babanu'ya yazdığı bir mesajda Futbolcu Alper Potuk'un sevgilisi ünlü oyuncu Tuvana Türkay'dan bahsettiği ortaya çıktı.

Ürer o mesajda, "‘Bak sana söylüyorum, bu kız gelecek sen getireceksin" yazmıştı. Adnan Oktar Silahlı Terör Örgütü hakkında hazırlanan iddianamede çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Oktar'ın veliahtı Ulviye Didem Ürer'in ünlü oyuncu tuvana türkay'ı örgütüne katmak için talimat verdiği belirtildi.