Aerobik eğitmenine taciz şoku! Tacizci cezaevine gönderildi!

İstanbul Kadıköy'deki barlar sokağına arkadaşlarıyla eğlenmeye gelen genç kadın tacize uğradı. Bir bara eğlenmek için giden aerobik eğitmeni başka bir müşterinin cinsel tacizine maruz kaldı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken gözaltına alınan tacizci tutuklandı. Halil Sadri Yılmaz’ın özel haberi..

Eğlenmek için bara giden genç kadın cinsel tacize uğradı gecesi zehir oldu.  Olay geçtiğimiz hafta Kadıköy’de bir barda meydana geldi. 37 yaşındaki E.Y. eğlenmek için arkadaşlarıyla bara geldi. Bir müddet arkadaşlarıyla eğlenen genç kadın lavaboya gitmek istedi, oturduğu yerden kalkan kadın merdivenlere geldiği sırada tacize uğradı.

Uğradığı tacize sessiz kalmayan kadın tacizciye saldırmaya başladı ve bağırarak çevredekilerden yardım istedi.  Çevredekilerin araya girmesi sonucu kadın sakinleştirildi. Kadın oalyın peşini bırakmadı ve durumu polise bildirdi.

Polis ekipleri bardaki güvenlik kamerasını incelemesinin ardından tacizci, gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde sarhoş olduğunu ve hiçbir şey hatırlamadığını öne süren tacizci savcılık talimatıyla adliyeye sevk edildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nda ifadesinin alınmasının ardından tacizciyi tutuklama talebiyle hakimliğe sevk etti. Nöbetçi hakimlik de şüphelinin ‘cinsel saldırı’ suçundan tutuklanmasına karar verdi.