Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, "Kentte engellilerin hayatını daha da kolaylaştırmak için çalışıyoruz"

Afyonkarahisar'da 10-16 Mayıs Engelleriler Haftası dolayısıyla hazırlanan festivale Vali Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, "Kentte engellilerin hayatını daha da kolaylaştırmak için çalışıyoruz"

Afyonkarahisar'da 10 -16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla belediye ile kent konseyi iş birliğiyle festival düzenlendi. Kocatepe Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan festivalde kentteki sivil toplum kuruluşu üyeleri, ellerinde pankartlarla Anıtpark önünde yürüyüş düzenledi.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ile Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in de katıldığı yürüyüşün ardından Zafer Meydanı'nda engelliler, zeybek gösterisi sundu, şarkı ve türküler söyledi.

Vali Gökmen Çiçek, "Kentte engellilerin hayatını daha da kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Şehrimiz engelli dostu bir kenttir ve çok daha iyi hale geleceğini, bu konuda Belediye Başkanı Zeybek'e güveniyoruz.Her zaman Afyonkarahisar'daki engelli sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği etkinliklerden moral, motivasyon ve destek buluyoruz."

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, "Kentte engellilerin hayatını daha da kolaylaştırmak için çalışıyoruz" - Resim : 2

Belediye Başkanı Zeybek de kendilerinin de her zaman bir engelli adayı olduklarını vurgulayarak, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman sizlerin yanınızdayız. Belediye olarak da her türlü desteği vermeye hazırız." diye konuştu. Kent Konseyi Başkanı Şemsettin Yasan ile Engelliler Meclisi Başkanı Faruk Özkara da konuşma yaptı.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, "Kentte engellilerin hayatını daha da kolaylaştırmak için çalışıyoruz" - Resim : 3

Konuşmaların ardından Çiçek, Zeybek ve il protokolü, festival kapsamında engelli sivil toplum kuruluşlarınca Zafer Meydanı'nda kurulan stantları gezdi.