Ağır hasarlı aracıyla otobana çıktı! Sebebini öğrenenler gözyaşlarını tutamadı

Kahramanmaraş depreminin ardından hasarlı aracıyla deprem bölgesinden başka bir yere gittiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Depremin sebep olduğu yıkımla birlikte binlerce bina çöktü, pek çoğu ağır hasar aldı. Çöken binaların çevresinde olan arabalar da ciddi ölçüde hasar aldı ya da pert oldu. Ağır hasarlı aracıyla bölgeden uzaklaşan vatandaşı görenler, duygusal anlar yaşadı.

Ağır hasarlı aracıyla otobana çıktı! Sebebini öğrenenler gözyaşlarını tutamadı

Yüzyılın felaketi olarak nitelendiren Kahramanmaraş depreminin ardından 11 il deprem bölgesi ilan edildi. 4. derece çağrısının yapıldığı büyük felaket sonrasında on binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Binlerce bina çöktü, binlercesi ağır hasar aldı. Türkiye’den ve dünyadan gelen insani yardımların yanında depremzedelerin bir kısmı deprem bölgelerini terk etmeye başladı.

Ağır hasarlı aracıyla otobana çıktı! Sebebini öğrenenler gözyaşlarını tutamadı - Resim : 1

HASARLI ARACIYLA BÖLGEYİ TERK ETTİ

Pek çok vatandaşın evini, ailesini, memleketini kaybetmesine sebep olan büyük felaket sonrasında sosyal medyada paylaşılan bir video izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Depremde düşen molozların altında büyük zarar gören arabasıyla birlikte afet bölgesinden uzaklaşan adamın videosu yürek yaktı. 

Ağır hasarlı aracıyla otobana çıktı! Sebebini öğrenenler gözyaşlarını tutamadı - Resim : 2