Dekoltesi yüzünden veli toplantısından atılan anne isyan etti

3 annesi kadın, veli toplantısından apar topar atıldı. Veli toplantısından açık saçık giyiminin neden olduğunu öğrenen anne, kıyafetinin normal olduğunu savunarak sosyal medyadan isyan etti.

Dekoltesi yüzünden veli toplantısından atılan anne isyan etti

Dünya Kolombiya'da yaşayan Anne Isabel Castro isimli kadının dekoltesi yüzünden veli toplantısından atılmasını konuşuyor. 

 Dünya genelinde koronavirüs salgınından en fazla etkilenen alanların başında eğitim geldi. Salgında aşılama çalışmalarının artmasıyla birlikte okullar da kapılarını açmaya başladı. Kolombiya'daki bir okulda ise ilginç bir olay yaşandı. Anne Isabel Castro isimli 3 çocuk annesi kadın, çocuğunun veli toplantısından aşırı kıyafeti nedeniyle atıldığını iddia etti.

Neden toplantıdan atlığını anlamadı

Dekolteli bir bluz ve yırtık bir kot pantolon giyerek toplantıya katılmaya çalışan Castro, koronavirüs kurallarına uyduğunu ve bunun için bir maske taktığını belirtti. Toplantıdan neden çıkarıldığını önce anlamadığını söyleyen kadın daha sonra bunun kıyafeti için olduğunu anladı.Dekoltesi nedeniyle veli toplantısından atılan anne, yaşananlara isyan etti

"Kendimi ayrımcılığa uğramış hissediyorum"

Castro söz konusu kıyafetini sosyal medya hesabından paylaşarak, şunları söyledi:"Evden ayrıldım ve aynada kendime baktığımda iyi giyindiğimi düşündüm. Kot pantolon ve oldukça sıradan olduğunu düşündüğüm bir bluz giydim. Bir çalışan bana 'böyle gelemezsin' dedi. Daha sonra da bir öğretmen aynı cümleyi kurdu ve okuldaki kuralları okumamı gerektiğini söyledi. Kendimi ayrımcılığa uğramış hissediyorum çünkü kimsenin bir başkasını işaret etme, yargılama veya eleştirme hakkı yok" Kaynak: Haberler