Aile dizisi son bölüm donmadan HD ve kesintisiz izle

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkay’nın Aile dizisi, dizi dünyasına resmen bomba gibi düştü. Dizinin son bölümü olan 3. bölümünde evlilik teklifinden haberdar olan Hülya, ailesini korumak adına Aslan ve Devin için bir evlilik sözleşmesi hazırlatıyor. Ancak bu sözleşme ortalığı iyiden iyiye karıştırır. Aile 3. bölüm donmadan izle aramaları da gündem oldu. Aile dizisi HD tek parça ve kesintisiz izleyebileceğiniz Show TV izleme linki.

Aile dizisi son bölüm donmadan HD ve kesintisiz izle

Dizi dünyasında şu sıralar en çok konuşulan diziler arasına giren Aile son bölümüyle izleyici karşısına geldi. Devin’in evlenme teklifi sonrası Aslan ve Devin birbirini daha da yakından tanımak için karar alırlar.

Ancak Devin’in Aslan’ın karanlık tarafıyla tanışması hem izleyenler hem de Devin için büyük bir şok etkisi yaratır.

Çiftlikte çıkan kriz sonrası Aslın’ın karanlık tarafı ortaya çıkar. Kriz sonrası yaşananlar Aslan ve Devin'in ilişkilerini sorgulamalarına neden olur. Ancak tutkulu ikili birbirine karşı koyamaz.

Savaşın fitili ateşlendi

Belgesel projesi için Ati'nin İbo'yla anlaştığını öğrenen Aslan, ikilinin ortaklığını bozmak için harekete geçerken bu durum bir savaşın fitilini ateşler.

Evlilik teklifinden haberdar olan Hülya, ailesini korumak adına Aslan ve Devin için bir evlilik sözleşmesi hazırlatır. Ancak bu sözleşme yeni bir krizin habercisidir. Hülya ve Aslan bu evlilik sözleşmesi nedeniyle karşı karşıya gelir.

Aslan bu evlilik için önlem almaya çalışırken Devin'in inandığı tüm değerlerini yerle bir edecek bu önlem, ikilinin ilişkisini büyük bir sınavdan geçirecektir.

İşte Aile dizisinin 3. son bölümünü bir saniye bile donmadan HD ve kesintisiz izleyebileceğiniz tek parça halindeki linki

https://www.showtv.com.tr/canli-yayin