Aile sağlığı merkezindeki skandal! 3 kız çocuğunu taciz eden doktor tutuklandı

İstanbul Çatalca'da, bir aile sağlığı merkezinde 3 kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan doktor E.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Aile sağlığı merkezindeki skandal! 3 kız çocuğunu taciz eden doktor tutuklandı

Çatalca'da bir aile sağlığı merkezinde çalışan 38 yşaındaki doktor E.B., muayene ettiği 3 kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Şüpheli E.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İstanbul'da olay, Çatalca Kaleiçi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre muayene için aile sağlık merkezine giden 12 yaşındaki bir kız çocuğu, muayene olmak için doktor E.B.'nin (38) yanına gitti.

Kız muayeneden sonra ağlamaya başladı iddiası

İddiaya göre; E.B., kız çocuğunun sırtını dinlerken vücuduna dokunarak hastasını taciz etti. Muayenenin ardından odadan çıkan kız ağlamaya başladı.

İki taciz olayı daha tespit edildi

Küçük kız ailesine ve rehber öğretmenine olayı anlattı. Bunun üzerine aile polise giderek doktordan şikayetçi oldu. E.B.'nin yaşları 12 ve 16 arasındaki değişen 2 kız çocuğunu da taciz ettiği tespit edildi.

Adliyeye sevk edilip tutuklandı

Ailelerin şikayeti üzerine gözaltına alınan E.B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli E.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.