Cinsel saldırıya uğrayan küçük kızın doktorlardan kan donduran isteği: Ölmeme izin verin

Uğradığı cinsel saldırı nedeniyle iç kanama geçirince hastaneye götürülen küçük kızın doktorlardan isteği kan dondurdu: Beni eve göndermeyin, ölmeme izin verin...

Cinsel saldırıya uğrayan küçük kızın doktorlardan kan donduran isteği: Ölmeme izin verin

Adının Yaz olduğu açıklanan küçük kız, birden çok yara ve cinsel saldırı belirtileri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, küçük kızın tedavisini devam ettirdikleri sırada kendilerini şoke eden bir istekle karşılaştı.

Küçük kız doktorlara, "Beni eve göndermeyin, ölmeme izin verin" diyerek yaşadığı büyük travmanın ipuçlarını verdi. Küçük kızın yaşadığı cinsel saldırıyı tespit eden doktorlar, soruşturma başlatılmasını sağladı.

Küçük kızın cinsel istismarın yanı sıra, akciğer çökmesi, sırtında yanık izleri, kollarında ve ellerinde sigara yanıkları bulunduğu açıklanırken, cinsel saldırı izlerinin de çok net görülebildiği ifade edildi.

Hastane doktorları Yaz'ın kendilerine, "Bana vurmalarına ve o şeyleri yapmalarına devam etmemeleri için eve dönmek istemiyorum. Ölmek istiyorum. Ölmeme izin verin" dediğini aktardı.

Komşusu fark edince hastaneye kaldırıldı

Yaz'ın yaşadığı korkunç şiddetin bir komşusu tarafından fark edilmesinin ardından hastaneye kaldırıldığı bildirilirken, anne ve babasının gözaltına alındığı ve sorgularının ardından tutuklandıkları açıklandı.

Meksika'nın Pueblo eyaletindeki olay hakkında açıklama yapan Eyalet Başsavcısı, baba Rafael N. ve anne Alejandra N.'nin çocuklarını terk ettiklerini söyledi. Küçük Yaz'ın yanında kaldığı amcası tarafından cinsel istismara uğradığının tespit edildiğini kaydeden başsavcı, amcanın kaçtığını kaydetti.

Kardeşinin ölümü de araştırılıyor

Yaz'ın Haziran ayında 'kaza sonucu boğulma' nedeniyle hayatını kaybettiği ileri sürülen 3 yaşındaki kız kardeşinin ölümü de yeniden araştırılmaya başlandı. Yaz'ın yaşadıklarının medyada haber olmasının ardından devreye giren yetkililer, 3 yaşındaki çocuğun gerçek ölüm nedeninin bulunması için çalışma yapılacağını açıkladı.