AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan’dan çok konuşulacak kulis! Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun görüşmesine ilişkin çarpıcı bilgi

AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 28 Aralık’ta gerçekleştirdiği Ahlatlıbel’deki görüşmesine ilişkin çarpıcı kulisi aktardı.

AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, Star Gazetesi Yazarı Resul Tosun, Gazete Pencere Yazarı Necdet Saraç ve MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat; Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım'ın konuğu olarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 28 Aralık’ta Ahlatlıbel’deki görüşmesine ilişkin çarpıcı kulisi aktardı.

"Sağ kökenli adayla gidilmesi konusunda mutabakata vardılar"

AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, söz konusu görüşmede Meral Akşener’in Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı beyanlarda bulunduğunun söylendiğini aktardı.

Ali Turan, ayrıca iki liderin, ‘Kazanacak bir adayla gidelim’ denilince sağ kökenli bir adayla gidilmesi konusunda mutabakata vardığının bilgisini paylaştı.