AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Azerbaycan'da trafik kazası geçirdi! İşte sağlık durumu... Latif Şimşek, kaza ile ilgili şoke eden detayı paylaştı

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Azerbaycan’da trafik kazası geçirdi. Yıldırım’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. tv100.com yazarı Latif Şimşek, Binali Yıldırım’ın yaşadığı kaza ile ilgili şok eden bir bilgiyi paylaştı. Şimşek, Yıldırım’ın aracının 6 takla attığını aktardı.

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Azerbaycan'da trafik kazası geçirdi! İşte sağlık durumu... Latif Şimşek, kaza ile ilgili şoke eden detayı paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Azerbaycan’ın programı kapsamında Karabağ’da bulunan Binali Yıldırım’ı taşıyan araç Cebrayıl’den dönüşte virajı alamayarak kaza yaptı.

Kaza nedeniyle aracın hava yastıkları açıldı

Kaza nedeniyle hava yastıkları açılan araçtan çıkarılan Yıldırım, ambulansla olay yerinden ayrıldı. Yıldırım’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve Türkiye'ye dönüşü için helikopterle havalimanına götürüleceği aktarıldı.

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Azerbaycan'da trafik kazası geçirdi! İşte sağlık durumu... Latif Şimşek, kaza ile ilgili şoke eden detayı paylaştı - Resim : 1

Binali Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Azerbaycan'da kaza geçiren Binali Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik, "Durumları gayet iyi ciddi bir sıkıntı gözükmüyor. Sabaha kadar tedbiren gözetim altında tutmak istiyorlar. Biz Efkan beyle birlikte iyileşene kadar burada kalacağız. Koruma arkadaşımızın durumu da iyi. Şoför arkadaşımızın da durumunun iyi olduğunu söylediler. İnşallah tez zamanda sıhhatlerine kavuşacağını düşünüyoruz. Bugün itibariyle gözetim altında tutmak istiyorlar. Çarpmaya bağlı olarak istirahat etmeleri gerekiyor. Yoğun tarama sonucunda sıkıntılı durum görmediler. Sabah yeni bir değerlendirme yapılacak. Telaş edilecek bir durum olduğu değerlendirilmiyor. Sayın Aliyev ile geldik uçakla. Arayan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Latif Şimşek, Binali Yıldırım'ın yaşadığı kaza ile ilgili şoke eden detayı paylaştı

tv100.com yazarı Latif Şimşek, Binali Yıldırım’ın yaşadığı kaza ile ilgili şok eden bir bilgiyi paylaştı. Şimşek, Yıldırım’ın aracının 6 takla attığını aktardı.

Şimşek, Twitter'dan yaptığı paylaşımda “Binali Yıldırım’ı Allah korumuş. Araç altı takla atmış. Araç pert olmuş. Binali Bey’in durumu iyi. Şamil Ayrım’ın da hayati tehlikesi olmadığını öğrendim. Helikopterle hastaneye kaldırılmışlar. Şu an tomografiler çekiliyor. Binali Bey’e ve Şamil Bey’e geçmiş olsun. Allah şifa versin” dedi.

 

Kaza geçiren Binali Yıldırım'dan açıklama

Binali Yıldırım, sağlık durumuna ilişkin paylaşımda bulunarak, "Azerbaycan seyahatimiz sırasında bir trafik kazası geçirdik. Allah’a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız. Dua eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Azerbaycan'da trafik kazası geçirdi! İşte sağlık durumu... Latif Şimşek, kaza ile ilgili şoke eden detayı paylaştı - Resim : 2

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Azerbaycan'da trafik kazası geçirdi! İşte sağlık durumu... Latif Şimşek, kaza ile ilgili şoke eden detayı paylaştı - Resim : 3

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Azerbaycan'da trafik kazası geçirdi! İşte sağlık durumu... Latif Şimşek, kaza ile ilgili şoke eden detayı paylaştı - Resim : 4

İletişim Başkanlığı'ndan açıklama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Yıldırım'ın geçirdiği trafik kazasına ilişkin açıklama yayınlandı.

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın Azerbaycan ziyaretine eşlik eden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım'ın içinde bulunduğu araç, Zengilan Havalimanı yolunda kaza yapmıştır.

Sağlık durumları iyi olan Sayın Binali Yıldırım ve Sayın Şamil Ayrım, kontrol amacıyla sağlık ekipleri eşliğinde helikopterle Bakü'de bir hastaneye götürülmüştür.

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ömer Çelik ve Efkan Ala da kendilerine eşlik etmek üzere Bakü'de kalmıştır.

Aracın şoförünün de genel sağlık durumu iyidir."

Fahrettin Koca'dan geçmiş olsun mesajı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Azerbaycan'da trafik kazası geçiren Binali Yıldırım'a geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Bakan Koca, "Azerbaycan ziyaretinde olan Sn. Binali Yıldırım’ın korumasıyla milletvekili arkadaşımız Şamil Ayrım’ın da bulunduğu aracı kaza yaptı. Kendisiyle görüştüm. Üçünün de sağlık durumunun iyi olduğunu, kazayı hafif atlattıklarını öğrendim. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.