AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'den canlı yayında önemli açıklamalar: Türkiye bölgesinin en güçlü ülkesi

Emre Buga'nın sunumuyla tv100'de yayımlanan Siyaset Alanı programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir konuk oldu. Kandemir, Türkiye'nin bölgesinin en güçlü ülkesi olduğuna dikkat çekerek, "Başarı nereden geldiğinizle anlaşılabilecek bir şey" dedi.

tv100 ekranlarında yayımlanan Siyaset Alanı programının konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir oldu. 

23 Nisan mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na ilişkin mesaj veren Kandemir, ''Bugün bir bayram ve bize mahsus bize has bir bayram. Çocuklarımız bugünümüz, geleceğimiz, yarınımız , geleceğimiz gözümüzün nuru. Başta tüm şehitlerimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü şükranla yaad ediyoruz'' dedi.

''Teşkilat işin kalbi''

AK Parti'nin 2023 hedeflerine ilişkin konuşan Kandemir, ''AK Parti'de teşkilat işin kalbi. AK Parti'de Sayın Cumurbaşkanımız teşkilat meselesine olağan üstü önem verir'' dedi.

''Türkiye bölgesinin en güçlü ülkesi''

Türkiyenin bölgedeki gücüne dikkat çeken Kandemir, ''Türkiye'nin geldiği yeri anlatmak anlamında çok önemli bir konu bu diye düşünüyorum. Başarı nereden geldiğinizle anlaşılabilecek bir şey. Bugün geldiğimiz yer, nereden geldiğimize baktığımızda ne kadar kıymetli önemli olduğunu göstermesi adına, çok dikkate değer diye düşünüyorum. Çevremizde değil sadece dünyada hangi mesele olursa olsun Türkiye meselenin taraflarından bir haline gelebilmeyi başardı. Müstakilen kendi dış politikasını, rotasını çizebilen bir ülke haline geldi. İnsiyatif alan, insiyatiff alırken bunu sadece sözle değil, fiilen sahada uygulayabilen bir ülke haline geldi. Bakın Suriye meselesinde, eğer biz sınırımızn hemen öte yanında bir terör devleti kurma girişimini izleseydik sadece diplomatik girişimlerle bertaraf edebilmiş, bu anlamda mücadele etseydik bununla sınırlı kalsaydık bugün istediğimiz neticeyi elde edememiş olurduk'' dedi.