AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Gazeteci Latif Şimşek'e saldırı olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, tv100 canlı yayınında Cemal Enginyurt'un Gazeteci Latif Şimşek'e saldırı olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

tv100 canlı yayınında Cemal Enginyurt ve korumasının Gazeteci Latif Şimşek'e saldırısı büyük tepkilere neden oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, tv100 canlı yayınında olayla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Talihsiz ve her türlü kınanacak bir olay olduğunu söyleyen Dağ, "Tartışma programları her akşam ekranlarda yayınlanıyor ve herkes kendi görüşlerini ortaya koyuyor.

Bu tartışma programında kabadayı bir şekilde gazetecinin üzerine yürüyen bir siyasetçiyi bir siyasetçi olarak kınadığımı ve utandığımı ifade etmek istiyorum.

Daha vahim olan tarafı, ara verildikten sonra koruma marifetiyle daha farklı bir noktaya işin götürülmeye çalışılması, abeste iştigal eden bir nokta.

Fikirleriyle, icraatlarıyla, hizmetleriyle ve ülkeye kazandırdıklarıyla gündem olamayanlar böyle kaba kuvvet ile gündem olmaya çalışıyorlar.

Bu da ne yazık ki ülkemizde muhalefetin muhalefet yapma noktasında geldiği boyutu göstermesi açısından önemli.

Bu olay olduktan sonra özür beyan etmesi gerekenin daha da öteye gidecek bir şekilde atmış olduğu ile attığı tweet ile daha talihsiz olay...

Hatta sonunda "Her birimiz Hasan Tahsin olacağız. Laik ve Demokrat Türkiye'ye sahip çıkacağız." ifadesi çok yakışıksız. Bu ifade ayıptır.

Bu zat yıllar önce de Cumhurbaşkanı adayına kaba kuvvet ile gündeme gelmişti yine kaba kuvvetle gündeme geliyor.

Siyaset sahnesinde olmaması gereken kişiler bunlar. Siyaset sahnesinde bir şekilde olmuş, ekranda hiç olmaması gereken kişiler bunlar" ifadelerinde kullandı.