AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan Akşener'e kumar masası yanıtı: Milyonlara hakarettir

AK Parti Tanıtım ve Medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ tv100'de Deniz Gürel'in sunduğu Ankara'da Neler Oluyor? programında İYİ Parti lideri Akşener'in kumar masası benzetmesine yanıt verdi. Dağ, "Cumhurbaşkanı’nın açıklaması çok net ‘Yerli ve milli tarafa buyurun’ diyor. İYİ Parti Genel Başkanı’nın böyle bir şeyi ‘Kumar masası’na benzetmesi AK Parti ve MHP’ye oy veren milyonlara hakarettir." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti lideri Akşener'e "Sayın Akşener’in kendisini ve yanındakileri bir gözden geçirmesinde fayda var." demişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısından sonra Akşener, "Bizden dahil olmamızı istedikleri masa bir kumar masasıdır. Biz o kumar masasını dağıtmaya, saray görünümlü kumarhanenizi de başınıza yıkmaya geliyoruz" sözleriyle yanıt vermişti.

Akşener'e kumar masası yanıtı

AK Partili Hamza Dağ, Akşener'in yanıtı ile ilgili "Cumhurbaşkanı’nın açıklaması çok net ‘Yerli ve milli tarafa buyurun’ diyor. İYİ Parti Genel Başkanı’nın böyle bir şeyi ‘Kumar masası’na benzetmesi AK Parti ve MHP’ye oy veren milyonlara hakarettir." dedi.