Erken seçim olacak mı?

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, muhalefet partilerinin dile getirdiği, "Erken seçim - Baskın seçim" iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. Bostancı, "Şu anda gündem korona virüs. Muhalefet, gündemde yer olmayınca kendine gündem yaratmaya çalışıyor" dedi.

Erken seçim olacak mı?

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, son günlerde muhalefet partileri ve kamuoyunda konuşulan erken seçim iddiaları hakkında Sözcü'den Veli Toprak'a açıklamalarda bulundu. Bostancı, seçim iddialarının gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, muhalefet partilerinin kendi tabanlarını diri tutmak için gündem yaratmaya çalıştığını kaydetti.

Bostancı şu ifadelerde bulundu:

Şu anda gündem korona virüs. Muhalefet, gündemde yer olmayınca kendilerine gündem yaratmaya çalışıyor. Her an seçim olacakmış gibi kendi tabanını diri tutmak, seçim atmosferinin de ülkedeki istikrarı gölgeleyeceği anlayışı üzerinden seçimi gündemde tutmak istiyor.

Halk buna itibar etmez. Uzun yıllardan beri siyaseti gözlüyorum. Muhalefet, her an seçim olacakmış gibi kendi tabanını diri tutmak ve seçim atmosferinin ülkedeki istikrarı gölgeleyeceği anlayışı üzerinden seçimi gündemde tutmak ister.

İnsiyaki (içgüdüsel) bir şekilde bunu yapar. Geçmişte de bu böyleydi. Bu konuyu Türkiye'deki muhalefetin refleksi olarak görüyorum.