'Bugün konuşma sırası seçmenindir'

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, oyunu Tuzla'da kullandı.

'Bugün konuşma sırası seçmenindir'

Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile oyunu kullanmak için Aydınlı Mahallesi Emlak Konut Cemil Meriç İlkokulu ve Ortaokuluna geldi. "Binali başkan" sloganları eşliğinde karşılanan Yıldırım'a, vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

Yıldırım, vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi. Torunları Ahsen Yıldırım ve kucağındaki Erhan Yıldırım ile "1049" numaralı sandığın bulunduğu sınıfa giren Yıldırım, sandık görevlileriyle tek tek tokalaştı.

Eşinin ardından oy pusulası ile zarfı alıp imzasını atan Yıldırım, kabine geçerek oyunu kullandı.
Yıldırım, "Hayırlı, uğurlu olsun" diyerek zarfı torunu Ahsen Yıldırım ile sandığa attı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım oyunu kullandıktan sonra çıkışta bekleyen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yıldırım'ın açıklamaları şöyle...

'İstanbul halkının kararının başımızın üstünde yeri vardır. Biz adaylar olarak kampanyalarımızı yapıyoruz. Her ilçede her mahallede hemşehrilerimizle buluştuk. Projelerimizi anlattık, vaatlerimizi anlattık. Bir konuştuk iki dinledik. Bugün konuşma sırası seçmenindir. Onlar kararını bugün vermiş oluyor. İstanbul'un bir dünya şehri olması için bugüne kadar ülke genelinde edindiğimiz tecrübeleri uygulamak için seçimler önemli bir fırsattır. İstanbullular için ülkemiz için bu seçimler hayırlı uğurlu olsun.

Bugün artık kırgınlıkları bırakmak geleceğe odaklanma zamanıdır diye düşünüyorum. Bilerek bilmeyerek bir İstanbullu kardeşimize, rakiplere yanlışlık, haksızlık yaptıysak helallik istiyorum.

Anadolunun her yerinden vatandaşlarımız İstanbul ile ilgilendiler. Ben bu vesileyle kampanyada görev alan Anadolu'dan gelen bütün vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum.

Seçimleri AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda takip edeceğiz.'