AK Partili Çamlı'dan ilginç yaklaşım

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, korona virüs konusuna farklı bir yaklaşım gösterdi. Çamlı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3 çocuk tavsiyesini hatırlatarak, "Şer gibi gözüken korona istirahati bu manada berekete ve hayra vesile olacaktır" dedi.

AK Partili Çamlı'dan ilginç yaklaşım

Türkiye korona virüse karşı önlem almaya ve tehlikeyi yaşamaya devam ederken insanlar da zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmıyor. Virüsü önleme çalışmaları kapsamında bir çok mekan geçici olarak kapatılırken, belirli yerlere de saat kısıtlaması getirildi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı sosyal medya hesabından bu konuyla ilgili ilginç bir paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3 çocuk tavsiyesini hatırlatan Çamlı, bu karantina sürecinin azalma eğiliminde olan nüfüs için hayırlı olacağını belirtti.

Çamlı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Reisicumhur'umuz, ileriye dönük azalma eğiliminde olan nüfus meselesiyle ilgili olarak, iştirak ettiği her nikahta 3 çocuk meselesini hatırlatıyor, teşvik ediyordu. Şer gibi gözüken korona, istirahati bu manada berekete,hayra vesile olacaktır"