AK Parti Sözcüsü Çelik: Yeni anayasa Cumhurbaşkanının gençlere hediyesi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yeni Anayasa konusunda açıklama yaptı. Çelik, "Cumhurbaşkanı'mızın sizlere (gençlere) en büyük hediyesi, yeni bir anayasanın yapılmasıdır" dedi. - "

AK Parti Sözcüsü Çelik: Yeni anayasa Cumhurbaşkanının gençlere hediyesi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanı'mızın sizlere (gençlere) en büyük hediyesi, yeni bir anayasanın yapılmasıdır. Yeni anayasa yapıldığı zaman bu, Türkiye'nin, gençler tarafından yönetilen bir Türkiye'nin, önü açık bir Türkiye'nin, hiç kimse tarafından önü kesilemeyecek bir Türkiye'nin nüfus cüzdanı olacaktır." dedi. 

Çelik, Serinevler Spor Salonu'nda gerçekleştirilen, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katıldığı AK Parti Adana Gençlik Kolları 6. Olağan İl Kongresi'nde, gönül dostlarıyla yol yürümeye başladığında 25 yaşında olduğunu söyledi.

"Sizlerle gurur duyacağız"

AK Parti'nin bütün kademelerinin, gençlik kollarından geldiğini belirten Çelik, "Bizim için ne kadar büyük bir bereket, ne kadar büyük bir onur ve Adana için ne kadar büyük bir başarı. Gençlik kollarımıza partimizi teslim ediyoruz. Siz çok şanslısınız. Böylesine büyük bir siyaset okulunda, böylesine bereketli bir siyaset ocağında, böylesine güçlü bir yürüyüşün membanda siyaset üstadı, ülkemizin Cumhurbaşkanı liderimizle yürüyorsunuz. Hepimizin tek amacı, sizlerin yarın bir gün bu kürsülerde bizim yerlerimizde bu konuşmaları yapmanız. O zaman biz, siz bu konuşmaları yaptığınızda yaşlı ve emekli olmuş insanlar olarak bu sıralarda oturup sizleri dinlediğimizde sizlerle gurur duyacağız." diye konuştu.

"Onlar da bir gece ansızın gelebilir"

Çelik, birlik, beraberlik ve dayanışma sayesinde Türkiye sınırında kurulmak istenilen terör devletine izin verilmediğini vurgulayarak, "Siz bu salonları doldurduğunuz için bu birliği, dayanışmayı gösterdiğiniz için bu ülke Suriye'nin sınırında ülkemize komşu yapılmak istenen terör devletini paramparça etti. Onlar oraya onlarca ülkeyle tahkimat kurarken bizim Cumhurbaşkanı'mız tek bir söz söyledi, 'Bir gece ansınız gelebiliriz.' dedi. Sayın Cumhurbaşkanı'm Adana gençliği burada, onlar da bir gece ansızın gelebilir." dedi.