Asgari ücrete ikinci zam sinyali! Açıklama AK Partili Cahit Özkan'dan!

2022 yılı için yapılan yüzde 50,54 oranında zammın ardından AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'dan ikinci bir asgari ücrete zam açıklaması geldi. Cahit Özkan katıldığı programda "Zamanı geldiğinde bir yıl geçmesi beklenmeksizin zam yaparız" dedi.

Asgari ücrete ikinci zam sinyali! Açıklama AK Partili Cahit Özkan'dan!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, asgari ücrete iki kez zam yapılabileceğini söyledi. Cahit Özkan'ın, "Zamanı geldiğinde bir yıl geçmesi beklenmeksizin zam yaparız" sözleri çalışan kesimde seviçle karşılandı. 

 Cahit Özkan Tvnet'te katıldığı Sert Sorular programında önemli açıklamalarda bulundu. Programda Özkan'a, "Asgari ücrete yılda bir kez yapılıyor, bunun ikiye çıkarılma olasılığı var mı? Altıncı ayda bir düzeltme gibi bir şey olur mu?" diye soruldu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bunu daha önce söylediğini hatırlatan Özkan'dan ise asgari ücrete zam sinyali geldi. Özkan  "Şu andaki mevzuat gereği yılda bir kez yapılıyor ancak bunu değiştirmek mümkün. Biz parlamentoda her zaman milletimizim menfaati ne gerektiriyorsa bunu her zaman yaparız" diye konuştu.