Akademisyen Kayıhan Güven hayatını kaybetti

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde görev yapan öğretim görevlisi 68 yaşındaki Kayıhan Güven tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Akademisyen Kayıhan Güven hayatını kaybetti

İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Kayıhan Güven, tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliğinden yaşamını yitirdi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, 68 yaşındaki Güven, 2011 yılından bu yana İletişim Fakültesinde görev yapıyordu. Açıklamada görüşlerine yer verilen, İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, Güven'in gerçek bir iletişim üstadı olduğunu ve onu unutmayacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

Tekirdağ'da toprağa verilecek

"2011 yılında adımını attığı İstanbul Aydın Üniversitesi ailesinde birçok ilke imza atan Kayıhan hocamız, 2012 yılında temelini attığı Göz dergisi ile iletişim öğrencilerinin gelişimine büyük katkı sağladı. O, Göz dergisi ile uygulamalı eğitimin ne denli etkili olduğunu bir kez daha bizlere gösterdi."

Açıklamada, Kayıhan Güven’in cenazesinin yarın öğle namazının ardından, ailesinin yaşadığı, Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde toprağa verileceği ifade edildi.