Araç sahiplerinin gözü yaşlı! Akaryakıta 1 lira 25 kuruş zam geldi

Motorin, LPG ve benzin fiyatları son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Benzine zam mı geldi? 25 Ocak Çarşamba akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Araç sahipleri güncel tabloyu merak etti. İşte, 25 Ocak güncel akaryakıt fiyatları..

Araç sahiplerinin gözü yaşlı! Akaryakıta 1 lira 25 kuruş zam geldi

Araç sahipleri akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmelerini araştırmaya devam ediyor. Vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarındaki değişiklikleri araştırıyor. 25 Ocak 2023 akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte, 25 Ocak güncel akaryakıt fiyatları...

Araç sahiplerinin gözü yaşlı! Akaryakıta 1 lira 25 kuruş zam geldi - Resim : 1

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan değişiklikler araç sahiplerinin gündeminde yer alıyor. Son bir senede yapılan zamlar araç sahiplerini zora soktu. Gelen zamların ardından araç sahipleri güncel tabloyu merak etti. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe alıyor. 

Araç sahiplerinin gözü yaşlı! Akaryakıta 1 lira 25 kuruş zam geldi - Resim : 2

İKİ GÜNDE İKİ ZAM!

Benzin fiyatlarına 17 Ocak gününden itibaren geçerli olmak üzere 67 kuruşluk zam gelmişti. Benzin fiyatları 20 TL'nin üzerinin çıktı.  Son olarak motorin fiyatlarına 18 Ocak Çarşamba günü itibarıyla geçerli olmak üzere 1 lira 5 kuruş zam yapıldı.

GECE YARISI POMPAYA YANSIDI!

Gece yarısı itibariyle benzine gelen 1 lira 25 kuruş zam pompaya yansıdı.

Araç sahiplerinin gözü yaşlı! Akaryakıta 1 lira 25 kuruş zam geldi - Resim : 3

25 OCAK 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul'da bir litre benzin fiyatı 21.71  TL

İstanbul'da bir litre motorin fiyatı 23.19 TL

İstanbul Avrupa yakasında bir litre LPG fiyatı 10.89  TL oldu.