Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte, son durum...

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Benzine zam mı geldi? Rusya-Ukrayna savaşı brent petrolde dalgalanmalara sebep oldu. 15 Aralık Perşembe akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Araç sahipleri güncel tabloyu merak etti. İşte, 15 Aralık güncel akaryakıt fiyatları..

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte, son durum...

Akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Dalgalanmaların devam ettiği akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından merak edildi. İşte, 15 Aralık güncel akaryakıt fiyatları...

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte, son durum... - Resim : 1

Son dönemlerde yaşanan dolar ve brent petroldeki akılalmaz dalgalanmalar vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Araç sahibi vatandaşlar gelen zamların ardından güncel akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Benzine zam mı geldi? Gündemden eksik olmayan indirim ve zam haberleri sürekli değişiklik gösteriyor.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte, son durum... - Resim : 2

Araç sahipleri artık sabah uyandıklarında güncel akaryakıt fiyatlarına bakıyor. 15 Aralık Perşembe akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Son bir senede yapılan zamlar araç sahiplerini zora soktu. Dolar kurundaki artışa bağlı olarak brent petrol artışları beraberinde motorin ve benzinde yükselişe neden oluyor.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte, son durum... - Resim : 3

Motorin ve benzine indirim

6 Aralık Salı gününden itibaren motorin fiyatlarına 69 kuruşluk indirim geldi. 8 Aralık itibarıyla benzine 2,05 lira, motorine ise 1,87 lira indirim yapıldı.

Bir indirim daha!

Benzine 10 Aralık Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 72 kuruş indirim geldi. İşte, 15 Aralık 2022 güncel akaryakıt fiyatları...

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte, son durum... - Resim : 4

15 ARALIK 2022 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul'da bir litre benzin fiyatı 17,42  TL

İstanbul'da bir litre motorin fiyatı 21,10 TL

İstanbul Avrupa yakasında bir litre LPG fiyatı 10,46  TL oldu.