İndirimin ardından 1 lira 7 kuruş zam geldi! İşte, güncel akaryakıt fiyatları...

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar akaryakıt fiyatlarını yakından takip ediyor. Benzine zam mı geldi? Rusya-Ukrayna savaşı brent petrolde dalgalanmalara sebep oldu. 3 Şubat Cuma akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Araç sahipleri güncel tabloyu merak etti. İşte, 3 Şubat güncel akaryakıt fiyatları..

İndirimin ardından 1 lira 7 kuruş zam geldi! İşte, güncel akaryakıt fiyatları...

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Dalgalanmaların devam ettiği akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından merak edildi. İşte, 3 Şubat güncel akaryakıt fiyatları... 

İndirimin ardından 1 lira 7 kuruş zam geldi! İşte, güncel akaryakıt fiyatları... - Resim : 1

Arka arkaya gelen zam ve indirimlerin ardından araç sahipleri sabah uyandıklarında güncel akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. 3 Şubat Cuma akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? 

İndirimin ardından 1 lira 7 kuruş zam geldi! İşte, güncel akaryakıt fiyatları... - Resim : 2

İNDİRİM GELDİ

25 Ocak gece yarısı itibariyle benzine gelen 1 lira 25 kuruş zam pompaya yansıdı. 27 Ocak Cuma gününden itibaren benzin ve motorin grubunda 60 kuruş indirim gelmişti. Motorine 2 Şubat Perşembe gününden itibaren 1 lira 2 kuruş indirim geldi. 

İNDİRİM VE ZAM BİR ARADA

3 Şubat Cuma günü gece yarısından itibaren motorine 65 kuruş daha indirim geldi. 3 Şubat Cuma gününden geçerli olmak üzere otogaz grubuna da 1,07 TL fiyat artışı geldi. İşte, 3 Şubat akaryakıt fiyatları...

İndirimin ardından 1 lira 7 kuruş zam geldi! İşte, güncel akaryakıt fiyatları... - Resim : 3

3 ŞUBAT 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul'da bir litre benzin fiyatı 17,92  TL

İstanbul'da bir litre motorin fiyatı 22,20 TL

İstanbul Avrupa yakasında bir litre LPG fiyatı 11.99  TL oldu.