Peş peşe zam haberi! Motorin ve benzinde yeni bir zam

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Benzine zam mı geldi? Rusya-Ukrayna savaşı brent petrolde dalgalanmalara sebep oldu. 6 Ekim Perşembe akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Araç sahipleri güncel tabloyu merak etti. İşte, 6 Ekim güncel akaryakıt fiyatları..

Peş peşe zam haberi! Motorin ve benzinde yeni bir zam

Son dönemlerde yaşanan dolar ve brent petroldeki akılalmaz dalgalanmalar vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Araç sahibi vatandaşlar gelen zamların ardından güncel akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Benzine zam mı geldi? Gündemden eksik olmayan indirim ve zam haberleri sürekli değişiklik gösteriyor.

Peş peşe zam haberi! Motorin ve benzinde yeni bir zam - Resim : 1

Araç sahipleri artık sabah uyandıklarında güncel akaryakıt fiyatlarına bakıyor. 6 Ekim Perşembe akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Son bir senede yapılan zamlar araç sahiplerini zora soktu. Dolar kurundaki artışa bağlı olarak brent petrol artışları beraberinde motorin ve benzinde yükselişe neden oluyor.

Peş peşe zam haberi! Motorin ve benzinde yeni bir zam - Resim : 2

Motorine 1 lira 76 kuruş indirim

Son olarak 22 Eylül 2022 Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere motorinde 1 lira 76 kuruş civarında indirim gelmişti.

Peş peşe zam haberi! Motorin ve benzinde yeni bir zam - Resim : 3

Araç sahiplerine üzücü haber

Son yapılan indirimin ardından bir süre zam haberi gelmemişti. 5 Ekim Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere; benzin grubunda 62 kuruş, motorin grubunda 1,10 TL zam geldi.

Peş peşe zam haberi! Motorin ve benzinde yeni bir zam - Resim : 4

Peş peşe gelen zam!

Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre 6 Ekim Perşembe gününden itibaren benzin fiyatlarına 74 kuruş, motorin fiyatlarına ise 1 lira 39 kuruş zam geldi. İşte, 6 Ekim 2022 güncel akaryakıt fiyatları..

6 EKİM 2022 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul'da bir litre benzin fiyatı 20,61 TL

İstanbul'da bir litre motorin fiyatı 25,58 TL

İstanbul Avrupa yakasında bir litre LPG fiyatı 11,35  TL oldu.