Dengeler değişiyor! Akaryakıtta son durum ne?

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Benzine zam mı geldi? Rusya-Ukrayna savaşı brent petrolde dalgalanmalara sebep oldu. 8 Kasım Salı akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Araç sahipleri güncel tabloyu merak etti. İşte, 8 Kasım güncel akaryakıt fiyatları..

Dengeler değişiyor! Akaryakıtta son durum ne?

Akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Dalgalanmaların devam ettiği akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından merak edildi.  İşte, 8 Kasım güncel akaryakıt fiyatları..

Dengeler değişiyor! Akaryakıtta son durum ne? - Resim : 1

Son dönemlerde yaşanan dolar ve brent petroldeki akılalmaz dalgalanmalar vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Araç sahibi vatandaşlar gelen zamların ardından güncel akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Benzine zam mı geldi? Gündemden eksik olmayan indirim ve zam haberleri sürekli değişiklik gösteriyor.

Dengeler değişiyor! Akaryakıtta son durum ne? - Resim : 2

Araç sahipleri artık sabah uyandıklarında güncel akaryakıt fiyatlarına bakıyor. 8 Kasım Salı akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Son bir senede yapılan zamlar araç sahiplerini zora soktu. Dolar kurundaki artışa bağlı olarak brent petrol artışları beraberinde motorin ve benzinde yükselişe neden oluyor. 

Dengeler değişiyor! Akaryakıtta son durum ne? - Resim : 3

Motorine yeni bir zam!

Ard arda gelen zamların ardından indirim haberi araç sahiplerini sevindirmişti. 15 Ekim Cumartesi günü itibariyle motorin litre fiyatına 99 kuruşluk yeni bir zam daha yapıldı. Son olarak 22 Ekim Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 7 kuruş indirim gelmişti. 31 Ekim'i 1 Kasım'a bağlayan gece benzine 71 kuruş zam geldi.

Akaryakıta çifte zam!

Cuma gününden geçerli olmak üzere benzine 1,31 lira, LPG'ye de 49 kuruşluk zam geldi. İşte, 8 Kasım 2022 güncel akaryakıt fiyatları...

Dengeler değişiyor! Akaryakıtta son durum ne? - Resim : 4

8 KASIM 2022 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul'da bir litre benzin fiyatı 22,69 TL

İstanbul'da bir litre motorin fiyatı 26,36 TL

İstanbul Avrupa yakasında bir litre LPG fiyatı 11,84  TL oldu.