Akçağ’da Motofest coşkusu: Motor tutkunları bir aya geldi!

Malatya'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Akçadağ Belediyesi tarafından düzenlenen "Akçadağ Motofest" başladı. Belediye Başkanı Hasan Ulutaş, ilçenin 6 Şubat depremlerinin ardından hızlı şekilde toparlandığını belirterek, festivalin sosyal yaşamı canlandırmak amacıyla düzenlendiğini söyledi.

Akçağ’da Motofest coşkusu: Motor tutkunları bir aya geldi!

Emlak Konut GYO ve Malatya Dopamin Motosiklet Kulübü'nün destekleriyle Sultansuyu Tarım İşletmesi'ndeki Sosyal Tesislerde gerçekleştirilen etkinlikte, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen motosiklet tutkunları bir araya geldi.

Akçağ’da Motofest coşkusu: Motor tutkunları bir aya geldi! - Resim : 1

KONSERLER VE EĞİTİM PROGRAMLARI DA DÜZENLENİYOR
Motosiklet kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen festivalde katılımcılar, kurulan stantlarda Malatya'nın kültürel değerlerini tanıma imkanı buldu. Etkinlik kapsamında gösteriler, konserler ve eğitim programları da düzenleniyor.

Akçağ’da Motofest coşkusu: Motor tutkunları bir aya geldi! - Resim : 2

SOSYAL YAŞAMI CANLANDIRMAK AMACIYLA DÜZENLENDİĞİNİ SÖYLEDİ
Festival alanında vatandaşlarla bir araya gelen Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş, ilçenin 6 Şubat depremlerinin ardından hızlı şekilde toparlandığını belirterek, festivalin sosyal yaşamı canlandırmak amacıyla düzenlendiğini söyledi.

Akçağ’da Motofest coşkusu: Motor tutkunları bir aya geldi! - Resim : 3

YENİDEN DÜZENLENMESİNİN PLANLANDIĞINI KAYDETTİ
Başkan Ulutaş, Türkiye'nin 81 ilinden misafirleri ağırladıklarını ifade ederek, etkinliğin yoğun ilgi gördüğünü ve gelecek yıl daha kapsamlı şekilde yeniden düzenlenmesinin planlandığını kaydetti.