Billur Kalkavan'ın hastalığı ortaya çıktı! Son hali sevenlerini kahretti

Hamdi Alkan Billur Kalkavan'ın son halini paylaştı. Billur Kalkavan'ın sağlık sorunları yaşadığı ve tedavi olduğu iddia edildi.

Billur Kalkavan'ın hastalığı ortaya çıktı! Son hali sevenlerini kahretti

Oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan'ın sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Akciğer kanserine yakalandığı iddia edilen Kalkavan'ın son halini ise Hamdi Alkan sosyal medya hesabından paylaştı. 

Hamdi Alkan paylaşıma "Billur Kalkavan’a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billur’cuğum. Daima yanındayım" yazdı.

Billur Kalkavan'ın hastalığı ortaya çıktı! Son hali sevenlerini kahretti - Resim : 1

Kalkavan'dan açıklama

Hamdi Alkan'ın paylaşımının ardından sağlık durumu merak konusu olan ve gözlerin çevrildiği Billur Kalkavan'dan açıklama geldi.

Billur Kalkavan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bugün Hamdi Alkan ziyaretime geldi ve izin istedi paylaşabilir miyim diye. Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum valla çok mutlu oldum allah razı olsun. Ben fotoyu biraz düzelttim ama kusura bakmayın.
Bir ricam var lütfen aramayın mesaj atın çok yoruluyorum" dedi.

Pınar Altuğ'dan paylaşım

Billur Kalkavan'ın son halini gören Pınar Altuğ sosyal medya hesabından ünlü oyuncuya destek verdi. Pınar Altuğ "Billur güçlü kadındır" yazdı.