Akıllara durgunluk veren hırsızlık! Kuyumcu kuyumcuyu dolandırdı! 100 milyon liralık kilolarca altın buhar oldu

İstanbul Yenibosna’da bulunan Kuyumcukent'te 9 kuyumcu altın verdikleri firma tarafından dolandırıldıklarını söyledi. Mağdurlar, yaklaşık 100 milyon lira değerindeki kilolarca altınla ortadan bir anda kaybolan kuyumcu firması yetkilileri ile suç duyurusunda bulundu.

Akıllara durgunluk veren hırsızlık! Kuyumcu kuyumcuyu dolandırdı! 100 milyon liralık kilolarca altın buhar oldu

Kuyumcukent'te 3 yıldır aktif olarak bulunan bir kuyumcu firması iddiaya göre yaklaşık 100 milyon lira değerinde altınlarla ortadan kayboldu.

Bir araya gelen 9 mağdur dolandırıldıklarını belirterek suç duyurusunda bulundu. Kuyumcukent'te bir araya gelen mağdurlar basın açıklaması yaparak tepkilerini dile getirdi. 

100 milyon liralık altınlarla kayboldular

Mağdurların avukat Ecem Oklu, "Şüpheliler bizim müvekkillerimizin itibarını zedeleyerek ve itibarını kullanarak onları dolandırmışlardır. Bu süreci de kendileri yalanlarla altınlar çalındı, kaçırıldı, vereceğiz şeklinde onları kandırarak bir süreç ilerletmişlerdir. 9 mağdurumuz var. Biz burada haciz işlemi gerçekleştirdikten sonra birçok mağdur bize ulaştı. Kendilerinin de dolandırıldığını söylediler.  Almanya'ya da para aktarımı gerçekleştirmekteler. Hem altın hem altın ürünleri göndermekteler.  Şüpheliler 9 kişiler. Aileler ve organize olarak yürütüyorlar. Meblağ olarak 100 milyon liralık bir meblağ var ortada" diye konuştu.

 

Akıllara durgunluk veren hırsızlık! Kuyumcu kuyumcuyu dolandırdı! 100 milyon liralık kilolarca altın buhar oldu - Resim : 1

Akıllara durgunluk veren hırsızlık! Kuyumcu kuyumcuyu dolandırdı! 100 milyon liralık kilolarca altın buhar oldu - Resim : 2