Akraba 2 aile arasında pompalı tüfekli kavga; 3 yaralı, 3 gözaltı

Antalya'da akraba iki aile arasında yaşanan tartışma pompalı tüfekli kavgaya dönüştü.

Olay saat 13.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi Yeşildere Mahallesi, 2864 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, akraba iki aile arasında dün kadınlar arasındaki tartışmanın bugün tekrarlanması üzerine taraflar arasında kavga çıktı.

Taşlı, sopalı kavgada pompalı tüfeğin de ateşlenmesiyle 3 kişi yaralandı. Yaralılar özel araçlarla yakındaki hastaneye götürülürken, vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Polis gelmesine rağmen taraflar arasındaki tartışma devam etti. Polis, tarafları güçlükle ayırdı. Yapılan incelemede, bir apartmanın 2 ve 3'üncü katındaki dairelerin cam balkonlarının, isabet eden saçmalar nedeniyle kırıldığı belirlendi. Bölgede inceleme yapan polis ekipleri, olayda kullanıldığı belirlenen 2 pompalı tüfek ve 2 bıçak ele geçirdi.

Sokakta ise çok sayıda boş kovan bulundu. Olaya karıştıkları belirlenen 3 kişi gözaltına alınarak, polis merkezine götürüldü. Tedaviye alınan 3 kişinin hafif yaralı olduğu belirtildi.  Bir süre bölgede güvenlik önlemi alan polis, tarafların yatışmasının ardından ayrıldı.