Akrep 23. Bölüm full izle

Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın başrollerini paylaştığı Akrep dizisi 23. Bölümü yayınlandı. Akrep yeni bölümde; Ömer hastaneye kaldırılır ve Merve'nin çığlıkları duyulur. İşte 15 Nisan tarihinde yayınlanan Akrep 23.Bölüm...

Akrep 23. Bölüm full izle

Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın başrollerini paylaştığı Akrep dizisi 23.bölümü yayınlandı. Akrep 23.yeni bölümde; Ahmet ve Ferda oldukça imalı bir şekilde birbirlerine bakarken Ömer hastaneye kaldırılır ve Merve'nin çığlıkları duyulur. Öte yandan Ferda ve Perihan karşı karşıya gelip anlaşma yapar birlikte hareket etmeye karar verirler. Merve Ferda'yı reddederken Perihan Duru'ya bu evliliğin olmayacağını söyler. İşte Akrep dizisinin 23.Bölüm tek parça linki…

Akrep 22. Bölümde ne olmuştu?

Ferda, Perihan’ın hastalığının Ahmet’ten kurtulmak için söylediği yalanlardan biri olduğunu düşünür ancak gerçekler düşündüğü gibi çıkmayınca önemli bir kararın eşiğine gelir. Ahmet’le Ayşem konusunda da anlaşmazlık yaşayınca onu durduramayacağını anlar. Perihan’ın teklifini kabul eden Ferda, Ahmet’i tuzağa çekmek için de onun en yakınındaki ismi, Efe’yi kullanır.

Aras ve Ayşem’in öpüştüğünü gören Duru, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Artık ilişkisini onaramayacağını anlayan Duru, ABD’ye gitmeye karar verir. Perihan, torununun mutsuzluğuna daha fazla dayanamaz ve Aras’a giderek Duru’yu kalmaya ikna etmesini ister. Ancak Aras, beklenenin aksine Ayşem’e evlenme teklif eder. Aras’ın samimiyetine inanmayan Ferda, Ayşem’in böyle bir hataya düşmesine izin vermezken, öfkeden çılgına dönen Ahmet ise Aras’ı öldürme niyetiyle kaçırır. Öğrendiklerinden sonra ise Aras’a beklenmedik bir teklif sunar. 

Ferda, Efe’yi Ahmet’e karşı doldurur. Efe’nin Merve’ye aşık olduğunu bilen Ferda, mutluluklarının Ahmet’in ölümüne bağlı olduğunu söyler. Zaten Efe’ye güvenini kaybeden Ahmet’in ise bu ihaneti anlaması uzun sürmez. İkili karşı karşıya gelir ve Ahmet acımadan Efe’yi çekip vurur.

Akrep 23. Bölüm izle

Akrep 23. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Akrep dizisinin konusu nedir?   

Perihan Emgen (Demet Akbağ); kızı, torunları ve çok sevmese de kızı için katlandığı damadı ile yıllar içinde kelimenin tam anlamıyla tırnakları ile kazıyarak kurduğu rahat, konforlu ve iktidarlı bir hayat sürmektedir. Bir gece karakoldan gelen telefon ile hepsinin hayatı sonsuza dek değişecektir. Kızı Berna'nın cesedi bulunmuştur. Demir parmaklıklar ardında, karşısında gencecik bir avukata Perihan'ın hayatını neden alt üst ettiğini anlatan Ferda Kendirci (Evrim Alasya) ise tırnakları ile kazıyarak bir mahalle kuaförü sahibi olmuştur ama Perihan'ın sahip olduklarının peşindedir.

Karakoldan gelen telefon ile Emgenlerin evine ve hayatına bomba gibi düşen Ferda, Perihan'ın kızı, damadının ise sevgilisidir! Henüz bir yaşında iken terkettiği kızı şimdi ailesini darmaduman eden kişi olarak karşısındadır! Ferda'yı hapishaneden kurtarmak için dinleyen Ayşem'in de Ferda'nın ve kızı Merve (Müge Su Şahin)'nin hayatına bir bomba gibi düşmesi an meselesidir. Emgen Ailesi'nin torunları Duru (Aslı Melisa Uzun), Şahin (Taha Baran Özbek) ve Ece (Ahsen Türkyılmaz); Perihan ve Ferda'nın savaşının ortasında kalacaktır. Bu savaş, Ferda'nın komşusu İpek (Esila Umut) ve Aras'ın (Yusuf Çim) hayatını da tamamen değiştirecek, gençlerin hepsini aşkın ve nefretin ortasında bir dünyanın gelgitleri arasına sürükleyecektir.

Akrep dizisi oyuncuları kimdir?

  • Demet Akbağ - Perihan
  • Evrim Alasya - Ferda
  • Yusuf Çim - Aras
  • Beril Pozam - Ayşem
  • Taha Baran Özbek - Şahin
  • Aslı Melisa Uzun
  • Demet Gül - Hacer
  • Esila Umut - İpek
  • Müge Su Şahin - Merve
  • Ahsen Türkyılmaz - Ece
  • Bekir Aksoy – Fikret