Akrep 7. Bölüm full izle

Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın başrollerini paylaştığı Akrep dizisi 7. Bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Akrep ilk bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 22 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Akrep 7. Bölüm…

Akrep 7. Bölüm full izle

Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın başrollerini paylaştığı Akrep dizisi 7.bölümü yayınlandı. 22 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Akrep dizisinin ilk bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Akrep dizisinin 7.Bölüm tek parça linki…

Akrep 6.Bölümde ne olmuştu?

Ailesini Ferda’ya karşı korumak için elinden geleni yapan ve bu uğurda damadı Fikret’in eski sevgilisi Selma’dan bile medet uman Perihan Emgen, kendi silahıyla vurulup Selma’nın daha büyük bir tehdit haline gelmesine neden olmuştu. Çaresiz kalan Perihan Emgen, Selma tehlikesine karşı bu bölümde Ferda’dan yardım isteyecek.

 Ferda, Perihan’la birlikte kurduğu planı devreye sokar ve Selma’nın evine giderek ona yalvarır. Perihan ise Ferda’nın kızı yani kendi torunu olduğunu öğrendiği Ayşem’le yeniden buluşup ona iş teklif eder. Fikret, Perihan’ın telefonunun peşindedir. Telefonun bu kadar bahis konusu olması Merve’yi de şüphelendirir ancak Ferda, kızkardeşi Berna’nın cesedini Aras’a göle attırdığı anlara ait görüntüler konusunda önlemini almıştır.

 Merve’nin Şahin konusundaki uyarıları nedeniyle İpek’le arası açılır. Duru ve Aras cephesinde ise Duru’nun eski sevgilisi Hakan’ın gelişiyle soğuk rüzgarlar esmeye başlar. Ferda, Fikret’e karşı kurdukları plan doğrultusunda Şahin’i Sapanca’daki eve götürür ve Fikret ve Selma’nın sarmaş dolaş eve gelmesiyle kızılca kıyamet kopar. Şahin, babasını ve Selma’yı evden kovar. Ancak, Selma ve Fikret’in çok farklı bir planı vardır ve belki de Ferda’nın iki adım önüne geçmişlerdir.

Akrep 7. Bölüm izle

Akrep 7. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Akrep dizisinin konusu nedir? 

Perihan Emgen (Demet Akbağ); kızı, torunları ve çok sevmese de kızı için katlandığı damadı ile yıllar içinde kelimenin tam anlamıyla tırnakları ile kazıyarak kurduğu rahat, konforlu ve iktidarlı bir hayat sürmektedir. Bir gece karakoldan gelen telefon ile hepsinin hayatı sonsuza dek değişecektir.

Kızı Berna'nın cesedi bulunmuştur. Demir parmaklıklar ardında, karşısında gencecik bir avukata Perihan'ın hayatını neden alt üst ettiğini anlatan Ferda Kendirci (Evrim Alasya) ise tırnakları ile kazıyarak bir mahalle kuaförü sahibi olmuştur ama Perihan'ın sahip olduklarının peşindedir.

Karakoldan gelen telefon ile Emgenlerin evine ve hayatına bomba gibi düşen Ferda, Perihan'ın kızı, damadının ise sevgilisidir! Henüz bir yaşında iken terkettiği kızı şimdi ailesini darmaduman eden kişi olarak karşısındadır! Ferda'yı hapishaneden kurtarmak için dinleyen Ayşem'in de Ferda'nın ve kızı Merve (Müge Su Şahin)'nin hayatına bir bomba gibi düşmesi an meselesidir.

Emgen Ailesi'nin torunları Duru (Aslı Melisa Uzun), Şahin (Taha Baran Özbek) ve Ece (Ahsen Türkyılmaz); Perihan ve Ferda'nın savaşının ortasında kalacaktır. Bu savaş, Ferda'nın komşusu İpek (Esila Umut) ve Aras'ın (Yusuf Çim) hayatını da tamamen değiştirecek, gençlerin hepsini aşkın ve nefretin ortasında bir dünyanın gelgitleri arasına sürükleyecektir.

Akrep dizisi oyuncuları kimdir?

  • Demet Akbağ - Perihan
  • Evrim Alasya - Ferda
  • Yusuf Çim - Aras
  • Beril Pozam - Ayşem
  • Taha Baran Özbek - Şahin
  • Aslı Melisa Uzun
  • Demet Gül - Hacer
  • Esila Umut - İpek
  • Müge Su Şahin - Merve
  • Ahsen Türkyılmaz - Ece
  • Bekir Aksoy