Aksaray'da korkunç kaza!.. Tırın altına girdi!.. 3 ölü, 2 yaralı!

Aksaray'da Aksaray - Adana Karayolunun 12. kilometresinde otomobil, tırın altına girdi. Meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Aksaray'da korkunç kaza!.. Tırın altına girdi!.. 3 ölü, 2 yaralı!

Alınan bilgilere göre, Yağız Kaan Duran (18) idaresindeki otomobil, 12. kilometrede sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Armutlu Köy Yolu Kavşağında Ahmet K.’nın (48) yönetimindeki tırın altına girdi. Çarpışmanın etkisiyle otomobilin motoru yerinden çıkarak şarampole savruldu. Kazada sürücü Yağız Kaan Duran ve otomobilde bulunan Alihan Salman (18), Ramazan Furkan Ata (15), Burak K. (19) ve Mustafa A. (20) yaralandı.

Aksaray'da korkunç kaza!.. Tırın altına girdi!.. 3 ölü, 2 yaralı! - Resim : 1

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda 112 ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri ve İl Acil Afet Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar ilk müdahalenin ardından Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Ramazan Furkan Ata, Alihan Salman ve Yağız Kaan Duran yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Yaralılar Burak K. (19) ve Mustafa A.’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.