Aksaray'da Birinci Kış Olimpiyatları düzenlendi, çocuklar bayram etti.

Aksaray'da Vali Hamza Aydoğdu'nun da katıldığı Birinci TOKİ Kış Olimpiyatları düzenlendi. Yüzlerce çocuk karın keyfini çıkartırken valilerin karşılıklı davetleri çocuklara bayram ettirdi. Sivas Valisi Salih Ayhan, renkli görüntüleri görüp katılımcıları kentteki Yıldız Kayak Merkezi'ne davet etti.

Aksaray'da düzenlenen Birinci TOKİ Kış Olimpiyatları'na yüzlerce çocuk dahil oldu. Vali Hamza Aydoğdu'nun katıldığı etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı. 

Vali Aydoğdu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma ise Sivas Valisi Salih Ayhan'dan cevap geldi ve çocukları kayak merkezine davet etti.  

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Twitter hesabından, "Pekin, Moskova
Barselona derken, nihayet biz de olimpiyatlara kavuştuk. “Birinci TOKİ Kış Olimpiyatları” Naylon ve leğenle kayma kategorisindeyiz. Çocuklar, Ahh güzel çocuklar, Üşüyor, ıslanıyor, düşüyor, yoruluyor ancak pes etmiyorlar. Harikasınız" paylaşımında bulundu.

Vali Aydoğdu'nun paylaşımına Sivas Valisi Salih Ayhan yanıt vererek, "Aksaray’ın kırmızı yanaklı, cıvıl cıvıl çocuklarının neşesine hayran kaldık. Aksaray 1. TOKİ Kış Olimpiyatlarında başarı gösteren ve bir üst tura çıkan çocuklarımızı Yıldız Dağı Kayak Merkezi'nde misafir etmeye hazırız. Bekleniyorsunuz" dedi.

Ayhan'ın nazik davetine cevap veren Aydoğdu, "Değerli Meslek Büyüğüm, Valim, 1. TOKİ kış olimpiyatlarına verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim. Dereceye giren çocuklarımız çok sevinecektir. Uygun görürseniz ailelerini de bu güzelliğe dahil edelim" karşılığını verdi.