Akşener'den Erdoğan'a yanıt! "Milletimizin geleceğinin heba edildiği kumar masasında olmadık, bundan sonra da olmayacağız"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "masayı terk etme" temennisine ilişkin yanıt geldi. Akşener, "Milletimizin geleceğinin heba edildiği kumar masasında olmadık, bundan sonra da olmayacağız" dedi.

Akşener'den Erdoğan'a yanıt! "Milletimizin geleceğinin heba edildiği kumar masasında olmadık, bundan sonra da olmayacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İYİ Parti için yaptığı çağrıya Meral Akşener'den yanıt geldi. Akşener, "Milletimizin geleceğinin heba edildiği kumar masasında olmadık, bundan sonra da olmayacağız." ifadelerini kullandı.

Akşener açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Biz sayın Erdoğan ve arkadaşlarının millilik ve yerlilik üzerinden yaptığı tanıma ihtiyaç duyan bir parti değiliz. Biz 2017'de yapılan ve bugünkü bu ucube sistemi getiren o referandumda çok net, çok açık tavır koyan insanların kurduğu bir siyasi partiyiz. İYİ Parti odur. Dolayısıyla çizgisinde hiç kırıklık olmayan, dün neyi savunduysa bugün de aynı şeyi kararlılıkla savunan, aynı fikri savunan bir siyasi partiyiz. Dolayısıyla milletimizin geleceğinin heba edildiği, ortaya sürüldüğü bir kumar masasında hiç olmadık, bundan sonra da hiç olmayız"