Alacağını isteyen arkadaşının eşine saldırdı!

Osmaniye’de S.E. (40) adlı esnaf kadın, alacağını istediği arkadaşının eşi H.A. tarafından tahra ile darp edildiğini öne sürdü.

İddiaya göre esnaf S.E., 2 yıl önce iş yerinde tanıştığı G.A. ile yakın arkadaş oldu. Bir süre sonra ev almak isteyen arkadaşına, borç olarak 2 tam altın verdi. Bir yıl önce yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle G.A.'dan borç verdiği altınları isteyen S.E. iddiasına göre sürekli oyalandı. Yine iddiasına göre, geçen hafta alacağını istemek için gittiği G.A.'nın evinde, arkadaşının eşi H.A. tarafından tahra ile darp edildi.

Saldırgan serbest bırakıldı

Yaşadıklarını anlatan S.E., "Kapıyı arkadaşımın eşi H.A. açtı. Kolumdan tutarak beni çekti kendimi zor kurtardım. Arkamı dönüp dışarı çıkarken bu defa başıma birkaç kez tahrayla vurdu. Bir genç yardımıma koştu ve beni hastaneye kaldırdılar. İki gün hastanede yattım. Saldırgandan şikayetçi oldum ancak şahsı gözaltına aldıktan sonra serbest bıraktılar" dedi.

'Dışarı çıkamıyorum'

Saldırganın ceza almadığı için can güvenliği bulunmadığını ileri süren S.E., "Dışarı çıkamıyorum, iş yerimi açamıyorum. Tekrar darp edilmekten korkuyorum. Başımın sağ ve sol taraflarında 7'şer dikiş, omuzumda ezikler, morluklar var. Saldırgan elini kolunu sallayarak rahat bir şekilde geziniyor. Devletimize sesleniyorum, lütfen yardımcı olsunlar" diye konuştu.