Aldatan sevgilisine öyle bir şey yaptı ki! Görüntüler sosyal medya da olay oldu! Büyük tepki topladı!

Kendisini aldatan kız arkadaşına kendince ceza veren ve bu şekilde intikam alan genç adam, yaptıklarını bir de kameraya kaydetti. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesiyle birlikte kısa sürede binlerce kişi izledi. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları gence hak verirken, bazıları da bu cezaya büyük tepki verdi.

Aldatan sevgilisine öyle bir şey yaptı ki! Görüntüler sosyal medya da olay oldu! Büyük tepki topladı!

Sosyal medyada kısa sürede büyük tepki toplayan video, binlerce kişi tarafından izlendi. Aldatıldığını öğrenen genç adam, kız arkadaşına kendince öyle bir ceza verdi ki, videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları adeta ikiye bölündü. Kimileri genç adamın haklı olduğunu hatta daha fazlasını yapması gerektiğini söylerken, pek çok kullanıcı da bu yaptığının çok büyük bir yanlış olduğunu, bu kadarını haketmediğini savundu. 

Aldatan sevgilisine öyle bir şey yaptı ki! Görüntüler sosyal medya da olay oldu! Büyük tepki topladı! - Resim : 1

Dünyca ünlü tartışma platformu Reddit’te yayınlanan bir görüntü sosyal medyada kısa sürede binlerce izlenme ve yoruma ulaşmayı başardı. Aldatıldığını iddia eden genç bir adam, kız arkadaşının saçlarını kesti. Olay anını kameraya kaydeden genç adam, görüntüleri paylaşmayı da ihmal etmedi. Olay görüntüler, kısa sürede sosyal medya kullanıcıları arasında tartışmalara neden oldu. Bazıları adamın davranışını onaylarken bazıları ise şiddetin bir başka versiyonu olduğunu dile getirerek duruma tepki gösterdi.

Genç kadın gözyaşlarına boğuldu

Kız arkadaşını bir sandalyeye oturtan adam, önce kız arkadaşının saçlarını tuttu, ona bir şeyler söyleyerek bir kaç kez makasla genç kadını korkuttuktan sonra gelişigüzel bir şekilde saçlarını kesmeye başladı. O sırada gözyaşlarını tutumayan kadın, hüngür hüngür ağladı. Görüntüler sosyal medyada büyük tartışmaya neden oldu. 

Aldatan sevgilisine öyle bir şey yaptı ki! Görüntüler sosyal medya da olay oldu! Büyük tepki topladı! - Resim : 2

Aldatan sevgilisine öyle bir şey yaptı ki! Görüntüler sosyal medya da olay oldu! Büyük tepki topladı! - Resim : 3

Aldatan sevgilisine öyle bir şey yaptı ki! Görüntüler sosyal medya da olay oldu! Büyük tepki topladı! - Resim : 4