Alev Alev 11. Bölüm full izle

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Alev Alev 11. Bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Alev Alev dizisi son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 21 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Alev Alev 11. Bölüm…

Alev Alev 11. Bölüm full izle

Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in paylaştığı yeni dizi Alev Alev 11.bölümü yayınlandı. 21 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Alev Alev dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Alev Alev dizisinin 11. bölüm tek parça linki…

Alev Alev 10.bölümde ne olmuştu?

Ali'yi alması için Çiçek'i çağıran İskender, Çiçek'ten maskesini çıkarmasını istedi. Ali'nin hayatı tehlikede olduğu için çaresiz kalan Çiçek sonunda maskeyi çıkardı ve büyük yüzleşme gerçekleşti. İskender, Çiçek'in hayatta olduğunu öğrendi. Bu gelişme başta Tomris'in olmak üzere herkesin hayatında her şeyi alt üst etti.

İskender, tüm basın mensuplarını toplayarak Çiçek'i insanların karşısına çıkardı ve yaşadığını gösterdi. İskender'in masum olduğunu ve onu bıçaklayanın Ali olduğunu söyleyen Çiçek, Kayabeyli ailesini herkesin önünde bir kez daha akladı. Tüm bu anlara şahit olan Rüya da Çiçek'in yaşadığını kendi gözleriyle gördü. Çiçek'in hala hayatta olduğunu herkes öğrenirken, bu durumun tüm dengeleri ne yönde değiştireceği şimdiden büyük merak konusu oldu.

Alev Alev 11. Bölüm izle

Alev Alev 11. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Alev Alev dizisinin konusu nedir?           

Severek evlendiği kocasının psikolojik ve fiziksel şiddetinden muzdarip olan Cemre, küçük kızıyla birlikte bu yaşamdan kurtulmak istemektedir. Hayatın acı gerçekleriyle hiç yüzleşmemiş Rüya varlıklı bir ailenin kızıdır. Çiçek’in tek arzusu evlenip mutlu bir yuva kurmaktır. Bu üç kadının yaşamı bir yangınla sonsuza kadar değişecektir. Cemre, Rüya ve Çiçek hayata sıfır noktasından başlayıp kendilerini zorlu mücadelelerin içinde bulacaklar.

Alev Alev dizisi oyuncuları kimdir?

  • Cemre Kayabeyli – Demet Evgar
  • Çiçek Görgülü – Hazar Ergüçlü
  • Rüya Yıldırımlar – Dilan Çiçek Deniz
  • Tomris Üstünoğlu – Zuhal Olcay