Alev Alev 2. Bölüm full izle

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Alev Alev 2. Bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Alev Alev dizisi son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 12 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan Alev Alev 2. Bölüm…

Alev Alev 2. Bölüm full izle

Başrollerini Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in paylaştığı, gündeme bomba gibi düşen yeni dizi Alev Alev 2.bölümü yayınlandı. 12 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan Alev Alev dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Alev Alev dizisinin 2. bölüm tek parça linki…

  Alev Alev 1.bölüm ne olmuştu?

Kocasıyla severek evlenen Cemre, zamanla kocasını tanıyamaz hale gelir. Kocasının psikolojik ve fiziksel şiddetini maruz kalan Cemre, kızıyla birlikte bu hayattan kurtulmak ister. Avukata durumunu anlatmaya çalışan Cemre, gördüğü şiddeti belgelemek ve şiddet gördüğü kocasından ayrılmak ister. Avukat'ın kendisine inanmadığını gören Cemre sinirlenir ve darp izlerini avukata gösterir. Cemre gördüğü şiddete göz yuman herkese inat hayatta kalmaya çalışır. Varlıklı bir ailenin kızı olan Rüya hayatın acı gerçekleriyle hiç yüzleşmemiştir ve hayatı toz pembe görür.Çiçek'in hayattaki en büyük isteği ise evlenip mutlu bir yuva kurmaktır.

Rüya ve Çiçek aşk konusunda tamamen zıt düşüncelere sahip iki arkadaştır. Çiçek aşka olan inancını hiç kaybetmemiş, duygusal biridir ama Rüya tam tersine aşka inanmayıp mantığıyla karar vermektedir. Rüyanın nişanlanması da tamamen mantıkla verdiği bir karardır. Çıkan yangın partideki iki arkadaşın önüne zorlu sınavlar çıkarmıştır. Bu yangın Çiçeğin vücudu, suratı ve en çok da kalbinde yara açmıştır.

Rüya ise yangının tam ortasında kalmıştır. Rüyayı kurtarmaya nişanlısı değil, partideki garson gelmiştir. Rüya sadece kendisini düşünerek yangından kaçan nişanlısından ayrılır. Bundan sonra herkesi zorlu bir hayat beklemektedir.

Cemre, Rüya ve Çiçek. Bu 3 kadını bir araya getiren yangın sonucu, hayatları tamamen değişecek ve zorlu mücadeleler vereceklerdir. 

Alev Alev dizisinin konusu nedir?         

Severek evlendiği kocasının psikolojik ve fiziksel şiddet gören Cemre, küçük kızıyla birlikte bu yaşamdan kurtulmak ister. Varlıklı bir ailenin kızı olan Rüya hayatın acı gerçekleriyle hiç yüzleşmemiştir . Çiçek’in tek arzusu evlenip mutlu bir yuva kurmaktır. Bu üç kadının bir araya getiren yangın, yaşamlarını sonsuza kadar değişecektir. Cemre, Rüya ve Çiçek hayata sıfır noktasından başlayıpzorlu mücadeleler vereceklerdir.

Alev Alev 2. Bölüm izle

Alev Alev 2. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Alev Alev dizisi oyuncuları kimdir?