Alev Alev 3. Bölüm full izle

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Alev Alev 3. Bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Alev Alev dizisi son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 19 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan Alev Alev 3. Bölüm…

Alev Alev 3. Bölüm full izle

Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in paylaştığı yeni dizi Alev Alev 3.bölümü yayınlandı. 19 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan Alev Alev dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Alev Alev dizisinin 3. bölüm tek parça linki…

Alev Alev 2.bölümde ne olmuştu?

Sarnıç’ta çıkan yangından sonra herkesin hayatı alt üst olmuştur. Cemre kızına çizip bıraktığı resimle hayatta olduğunun sinyalini vermiştir. Yangında kendini ölü olarak göstermeye çalışan Cemre, kızıyla birlikte kocası Çelebi’den kurtulma planları yapar. Rüya Çiçek’i yangınların arasına iten İskender’den ayrılmıştır. Gururu kırılan İskender ise Rüya ve babası Kenan’ı bitirmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır.

Yangında neredeyse bütün vücudu yanan Çiçek gözlerini başka bir evde açar, aynaya bakan Çiçek’in dünyası başına yıkılmıştır. Herkes Çiçek’i ölmüş bilirken, Tomris Çiçek’e akıl almaz bir teklifte bulunur. Kızı yangında ölen Tomris bu gerçeği gizlemiştir ve Çiçek’in kızının yerine geçmesini istemektedir. Bu teklifi kabul etmeyen Çiçek bu halde yaşamak istememektedir. Sarnıçtaki yangınla herkesin hayatı kül olmuştur ve kimse hayatlarının gidişatını kontrol edememektedir.

Alev Alev dizisinin konusu nedir?           

Severek evlendiği kocasının psikolojik ve fiziksel şiddetinden muzdarip olan Cemre, küçük kızıyla birlikte bu yaşamdan kurtulmak istemektedir. Hayatın acı gerçekleriyle hiç yüzleşmemiş Rüya varlıklı bir ailenin kızıdır. Çiçek’in tek arzusu evlenip mutlu bir yuva kurmaktır. Bu üç kadının yaşamı bir yangınla sonsuza kadar değişecektir. Cemre, Rüya ve Çiçek hayata sıfır noktasından başlayıp kendilerini zorlu mücadelelerin içinde bulacaklar.

Alev Alev 3. Bölüm izle

Alev Alev 3. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Alev Alev dizisi oyuncuları kimdir?