Alev Alev dizisinin yıldızı Hazar Ergüçlü’nün estetiksiz hali ortaya çıktı!

Medcezir dizisiyle parlayan ve şimdilerde Alev Alev dizisinde rol alan yıldız oyuncu Hazar Ergüçlü’nün estetiksiz hali ortaya çıktı. İşte ünlü oyuncusunun o hali...

Alev Alev dizisinin yıldızı Hazar Ergüçlü’nün estetiksiz hali ortaya çıktı!

Show TV ekranlarına damga vuran ve Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ile başrollerini paylaştığı Alev Alev dizisinin yıldız ismi Hazar Ergüçlü’nün estetiksiz hali ortaya çıktı. 

Alev Alev dizisinin yıldızı Hazar Ergüçlü’nün estetiksiz hali ortaya çıktı! - Resim : 1

‘Medcezir’ dizisi ile yıldızı parlayan güzel oyuncunun yıllar önce katıldığı bir düğünde çekilen fotoğrafı ortaya çıktı. Abartılı makyajı, takıları ve giyim tarzı ile dikkat çeken Ergüçlü’nün yıllar önceki haliyle ve şimdiki hali arasındaki fark dikkatlerden kaçmadı.

Alev Alev dizisinin yıldızı Hazar Ergüçlü’nün estetiksiz hali ortaya çıktı! - Resim : 3

 Şimdilerde makyajsız halleri ile basının karşısına geçmekten çekinmeyen ünlü oyuncunun, yıllar önce kendisini yaşından daha büyük gösteren bir makyajla düğüne katılması şaşırttı.

Alev Alev dizisinin yıldızı Hazar Ergüçlü’nün estetiksiz hali ortaya çıktı! - Resim : 5

Öte yandan yıllar önce çok ince bir dudak yapısına sahip olan oyuncunun büyüyen dudakları da gözlerden kaçmadı.

Alev Alev dizisinin yıldızı Hazar Ergüçlü’nün estetiksiz hali ortaya çıktı! - Resim : 6

Hazar Ergüçlü kimdir?

Genç oyuncu Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 yılında Kıbrıs'ta dünyaya geldi. Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Ergüçlü, ilk profesyonel oyunculuk kariyerine ''Gölgeler ve Suretler'' adlı sinema filmiyle adım attı.

Alev Alev dizisinin yıldızı Hazar Ergüçlü’nün estetiksiz hali ortaya çıktı! - Resim : 7

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başlamıştır. 

Alev Alev dizisinin yıldızı Hazar Ergüçlü’nün estetiksiz hali ortaya çıktı! - Resim : 8

Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır. En son 2016 Aralık'ta bitmiş olan Yüksek Sosyete adlı dizide Cansu karakterini canlandırmıştır.