Alev Alev’in yıldızı Dilan Çiçek Deniz, ailesiyle tanıştığı Alihan Aloğlu ile evleniyor mu?

Bu sezon “Alev Alev” dizisiyle seyirci karşısına çıkan Dilan Çiçek Deniz, sevgilisi Alihan Aloğlu ile evlilik planı mı yapıyor?

Dilan Çiçek Deniz, bu sezon “Alev Alev” dizisiyle seyirci karşısına çıkıyor. Geçen perşembe sevgilisi Alihan Aloğlu ile Arnavutköy’de bir kafede kahve keyfi yapan güzel oyuncu muhabirleri selamladı. Daha sonra soruları yanıtlamak için yerinden kalkan Deniz, sevgilisiyle şakalaştı.

Dilan Çiçek Deniz, Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü’yle başrolünü paylaştığı yeni dizisi “Alev Alev”in başarı sırrını anlattı. Ünlü oyuncu repo gününde sevgilisiyle dışarı çıktıklarını belirtti. Pandemiye karşı alınan önlemleri uygulamaya çalıştığını belirten deniz, ev ile iş arasında mekik dokuduğunu söyledi.

“Güneşi annem sanırım” isimli ilk şiir kitabını 15 yaşında piyasaya çıkaran Dilan Çiçek Deniz, “Şu an kitap çıkarmaya cesaret eder miyim bilmiyorum” dedi. Deniz, pandemi döneminde en çok yalnız kalmayı öğrendiğimize dikkat çekti. Ünlü oyuncu, karantinada yemek yapmaya başladığını da anlattı.

Dilan Çiçek Deniz geçen günlerde sevgilisi Alihan Aloğlu’nun babası ve abisiyle bir AVM’de objektiflere takılmıştı. Bu durum güzel oyuncunun Aloğlu ailesine girdiği yorumuna neden olmuştu.