Alevler arasında kalınca balkondan atladı!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde 4 katlı bir apartmanda yangın çıktı. Alevlerin arasında kalan bir kadın balkondan atladı.

Alevler arasında kalınca balkondan atladı!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde 4 katlı bir apartmanda Necla Erdal’ın oturduğu evin salonunda nedeni bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı.

Alevler kısa sürede daireyi sararken o esnada evde bulunan Mirza Karabulut, Mustafa Karabulut, Miray Karabulut ile anneleri Ayşe Karabulut ve büyükanne Necla Erdal alevlerin arasında kaldı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, UMKE, polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri çıkan yangından Mirza Karabulut, Mustafa Karabulut, Ayşe Karabulut'u kurtarırken büyükanne Necla Erdal ise alevlerin arasında kaldı.

Alevler arasında kalınca balkondan atladı! - Resim : 1

Necla Erdal, dumanlara daha fazla dayanamadı ve evinin balkonundan atlayarak yanmaktan son anda kurtuldu. Erdal'ın el ve ayaklarında 3. dereceden yanıklar oluşurken Mirza Karabulut, Mustafa Karabulut, Miray Karabulut ve Ayşe Karabulut dumandan etkilendi.

Aynı apartmanda oturan yatağa bağımlı hasta Fatma Terzi’ye olay yerinde ilk müdahalesini yaparak ambulans ile çevre hastanelere sevk edildi. Yangın itfaiye erleri tarafından kontrol altına alındı. Yanan daire kullanılamaz hale geldi. Polis, olaya ilişkin inceleme başlattı.

Alevler arasında kalınca balkondan atladı! - Resim : 2