Aleyna Tilki isyan etti: Benimle uğraşıyorlar ve bilerek düşük not veriyorlar

İlk İngilizce şarkısı “Retrograde”i piyasaya çıkaran Aleyna Tilki kimlerin kendisiyle uğraştığını savundu? Daha önce “Bilim insanıyım” diyen 20 yaşındaki şarkıcı, kendisi için hangi yeni benzetmeyi yaptı?

Geçen yıl dünya müzik devi Warner’la anlaşma imzalayan Aleyna Tilki, ilk İngilizce şarkısı “Retrograde”i piyasaya çıkardı. Sözleri ünlü İngiliz şarkıcı Dua Lipa, Sarah Hudson ve Coffee imzalı şarkının bestesini ise Diplo, King Henry ve Jr.Blender yaptı.

Dünya starı olma hayalinin ilk önemli adımını atan 20 yaşında şarkıcı, pazartesi akşamı Ozan Çolakoğlu’nun stüdyosundan çıkarken kameralara yansıdı. Genç şarkıcı yoğun çalıştığı için çok uykusuz olduğuna dikkat çekti. Aleyna Tilki İngilizce şarkısının klibini kendisine şans getirmesi için özellikle İstanbul’da çektiğini belirtti.

Başrolünü oynadığı “İşte Bu Benim Masalım” dizisinde ilk kez oyunculuk deneyimi yaşayan Tilki, kendisiyle ilgili yaptığı “Bilim insanı” benzetmesine bir yenisini daha ekledi ve “Mega insanım” dedi. Genç popçu ekibinde kendisini üzen insanlar olduğunu itiraf etti.

Aleyna Tilki rol aldığı “İşte Bu Benim Masalım” dizisine dünyaca ünlü bir sitede çok düşük notların verilmesini de değerlendirdi. Tilki kendisiyle çok uğraşıldığını öne sürdü. Daha sonra Beykoz’daki evinin yolunu tutan şarkıcının çamurlu aracı dikkat çekti.