Aleyna Tilki: Ölüme bile...

Aleyna Tilki, Akmerkez çıkışında görüntülendi.

Aleyna Tilki: Ölüme bile...

Otoparktan çıkmayı tercih eden şarkıcı, asansörden indiği sırada kendisi bekleyen gazetecileri görünce şaşırdı.

Maskesiz olduğu görülen Aleyna Tilki’nin yardımına şoförü yetişti. Kucağına köpeği olduğu görülen Tilki’ye şoförü maskesini takarak yardımcı oldu.

Milliyet'in haberine göre keyifli olduğu görülen Tilki’ye yurt dışı projelerinin süreci sorulunca, "Amerika ve Londra’yla çalışıyorum. Türkiye’den çok güzel bir sistem kurduk, ben stüdyodayken benim ses kayıtlarım Amerika ve İngiltere’deki ses masasına gidiyor" diye konuştu.

Köpeğin gösterip, ”Bebeğim de kucağımda, korktu ama çok ışıktan, o yüzden kısa tutayım" diyen Tilki, ”Şu an stüdyoda albümü hazırlıyoruz, İngilizce albümü. Albümün çıkmasını beklemeyeceğiz tabi ki, İngilizce şarkı yakında gelecek inşallah. Onun için çalışıyorum. Onun dışında Türkiye’de de projelerim var. Türkiye hayatımda her zaman olsun istiyorum. O yüzden burada yaptığım çalışmalara da çok özen gösteriyorum, Türkiye kariyerime de dünya kariyeri kadar. Burada da sürpriz bir şeyler var, inşallah beğenirsiniz" diye konuştu.

Köpeğinin bakımının zor olmadığını söyleyen Tilki, ”Onu çok seviyorum" şeklinde konuştu. Köpeğini yalnız bırakamadığından bahseden şarkıcı, ”Yalnız bırakamıyorum, rahat ettiği yerlere onunla beraber gidiyorum’ dedi.

Konserlerin iptaliyle alakalı konuşan Tilki, ”Ben konser vermiyorum, çünkü ben müzisyenlerin gitaristlerin herkesin çalışmasını o kadar çok istiyorum ki, sadece sahnede bir sürü ekmek parası kazanan kişi var. Bu yüzden çok üzülüyorum. Maalesef Covid-19 olduğu için ne yapsak olmuyor. Sahneye çıksak hadi eller havaya oynasın patlasın desek, ölüme bile sebep olabilirsin. Müzik hiç durmamalı. Yeni normale göre bir şeyler yapmamız gerekiyor" dedi.

Projesiyle alakalı toplantı yaptığını söyleyen Tilki, ”Şu an bahsetmeyeyim, çünkü çok üzülüyorum. Bu sektörü çok etkiledi. Bir yandan da insanların hayatı söz konusu, o yüzden ne yapacağımızı bilemiyoruz konserlerle alakalı. Özellikle ekibim adına telaşlıyım, aklımdaki proje olursa herkes müziğini yapmaya devam eder" şeklinde konuştu. Projesinin belli bir izleyiciye hitap edeceğini söyleyen Tilki, ”Edecek ama insanlara Covid-19 bulaşacak şekilde değil" dedi. Aleyna Tilki, "Konser vermemek kendi kararınız mı?" sorusuna, "Evet, kendi kararım" diye cevapladı